Снимат "Бързи и яростни 8" в Куба

40008
Снимат "Бързи и яростни 8" в Куба

"Бързи и яростни 8" може да се превърне в първата холивудска продукция, която да е частично заснета в Куба, съобщава "Индипендънт”.

От студиото "Юнивърсъл” се надяват да използват сценичния потенциал на комунистическия остров в условията на затопляне на дипломатическите отношения между Хавана и Вашингтон.

Вижте кога ще излезе "Бързи и яростни 8"

Осмата част от поредицата "Бързи и яростни" ще излезе на голям екран на 14-ти април 2017 г. Това съобщи актьорът Вин Дизел по време на ...

На американски граждани все още е забранено да посещават Куба с туристическа цел, но президентът Барак Обама се погрижи да се пътува по-лесно до острова заради изследователски и бизнес поводи.

От холивудската компания ще се възползват от това и ще снимат познатите звезди от поредицата Вин Дизел, Мишел Родригес, Лудакрис и Тайрис Гибсън да шофират в нова екзотична обстановка.

Интернационалният подход е добре познат на феновете на поредицата, тъй като някои от частите бяха снимани в Япония, Бразилия и Абу Даби.

Режисьорът на осмата част Ф.Гари Грей вече е посетил Куба, за да избере подходящи снимачни локации. В момента се уреждат необходимите документи.

"Бързи и яростни" спечелиха женско рали в Ловеч

В събота сутринта (14 март) на площада пред ж.п. гарата в Ловеч се проведе традиционното осмомартенско автомобилно състезание за жени, ...

"Юнивърсъл пикчърс” чака одобрение от американското и кубинското правителства, за да заснеме част от следващия филм от поредицата "Бързи и яростни” в Куба”, заяви говорител на студиото.

Началото на снимките на продукцията "Бързи и яростни 8” е запланувано за тази пролет, като други снимачни локации са в щатите Ню Йорк и Атланта. Първоначалната дата на излизане на филма по кината е 17 април 2017 година.

До момента единственият американски филм, заснет в Куба след налагането на търговското ембарго през 1962 г., е независимо продуцираната драма "Папа" с Джовани Рибизи.

Източник: БГНЕС

Пуснаха първия трейлър на „Яростни 7“

Смъртта на Пол Уокър бе трагична и надвеси дебела сянка над поредицата „Бързи и яростни“, но тя доказа, че е безсмъртна. То...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com