След години мълчание Адел най-после намекна, че се завръща

15529
След години мълчание Адел най-после намекна, че се завръща
Снимка: Getty Images / Guliver

Свърши ли дългото чакане за почитателите на британската соул звезда Адел? 4 години след последния й албум певицата намекна за завръщането със загадъчно кратко видео, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БНР.

30-секундният тийзър е излъчен в рекламната пауза на телевизионното шоу "Х Фактор". Клипчето съдържа единствено текст на песен, изписан с бели букви върху черен фон. Чува се и характерният глас на Адел. В края му обаче не се споменават нито името на певицата, нито дата за излизането на нов албум.

Говорител на британската звезда не е отговорил на молбата за коментар.

Адел ще участва в саундтрака и на следващия филм за Джеймс Бонд

Очевидно продуцентите на сагата "Джеймс Бонд" са големи фенове на Адел. Британската певица е била избрана за следващия филм за приклю...

Почитателите на Адел от 4 години чакат любимката им да се завърне на музикалната сцена с нов проект. Според последните предположения дългоочакваният й албум ще излезе в края на ноември. С предишния си албум "21" от 2011 г. Адел спечели шест награди "Грами", припомня агенцията.

През 2012 г. певицата беше удостоена с "Оскар" в категорията песен към филм за тематичното парче "Skyfall" към лентата "007: Координати Скайфол" от поредицата за Джеймс Бонд.

Сайтът Контактмюзик съобщава, че Адел е отказала милиони, за да запише тематичната песен към най-новия филм за приключенията на прочутия шпионин, "Спектър", който излиза на екран след броени дни. Според спекулациите изпълнителката е сметнала, че ще й бъде твърде трудно да запише песен, с която да повтори огромния успех на хита "Skyfall". Създателите на "Спектър" са били готови да й предложат милиони, но Адел не е приела, въпреки че самият Джеймс Бонд - актьорът Даниъл Крейг, се е надявал тя отново да изпълни тематичната песен. Режисьорът Сам Мендес от своя страна е имал колебания дали да повери задачата отново на Адел, или на друг изпълнител. Тематичното парче "Writing's On The Wall" в "Спектър" - 24-ия филм от поредицата за Джеймс Бонд, се изпълнява от младия певец и автор на песни Сам Смит.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com