Синът на Уди Алън: Разбира се, че не е посягал на Дилън

19273
Синът на Уди Алън: Разбира се, че не е посягал на Дилън

Моузес Фароу, осиновеният син на Уди Алън го защити срещу обвиненията за сексуално посегателство, които отправи по-малката му сестра Дилън, съобищ "Телеграф".

Моузес каза пред сп. "Пийпъл", че Алън "разбира се", не е посягал на Дилън. Според него сестра му не трябва да продължава живота си с това "фалшиво впечатление".

Уди Алън отрича да е изнасилвал дъщеря си Дилън

.Известният американски режисьор Уди Алън отхвърли твърденията, че е посягал сексуално на осиновената си дъщеря Дилън Фароу. Обвинения...

Дилън Фароу определи коментарите на Моузес като "предателство" Обвиненията срещу режисьора за пръв път бяха отправени по време на съдебната битка между него и Миа Фароу за попечителството върху децата. Двамата се разделиха, когато Миа Фароу разбра за връзката му с най-голямата им осиновена дъщеря.

Съдът обаче не повдигна обвинения срещу актьора. Дилън Фароу, която е на 28 години, изпрати отворено писмото до в. "Ню Йорк таймс" , в което твърди, че когато е била на 7 години, режисьорът я завел в тъмен килер на втория етаж на къщата им в Кънектикът, където я насилил сексуално.

Тя не уточни какво точно е правил той, но описа и други случаи, когато й е посягал. Дилън твърди, че Уди Алън е лягал при нея в леглото и е слагал глава в голия й скут, след което е дишал тежко.

Източник: БТА

Дъщеря на Уди Алън го обвини в сексуално насилие

Една от осиновените дъщери на Уди Алън обвини пастрока си, че в детските й години е злоупотребил с нея сексуално, предаде Агенция "Фок...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com