Първият отмъстител се завръща на 4-ти април

115264

Новото екшън приключение "ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ" е третият филм, посветен на отделен супергерой след „Отмъстителите“, но е първият, който се явява директно продължение на историята в мегапродукцията от 2012 година. Логичното обяснение на Марвел е, че ако Тони Старк и Тор имат собствени светове, към които да се върнат след катастрофалните събития в Ню Йорк, светът на Стив Роджърс отдавна е в миналото.

Завладяваща поява на злодея в новия трейлър на Завръщането на първия отмъстител

Новият трейлър на "Завръщането на първия отмъстител" разсейва мъглата над злодея, срещу когото ще се изправят Капитан Америка и Черната...

Събуден за мисията в „Отмъстителите“ от 70-годишна ледена консервация, Стив Роджърс не може просто да продължи живота си. "ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ" го заварва във Вашингтон, където се мъчи да се приспособи към съвременния свят. Когато нападат негов колега от организацията ЩИТ, Стив се забърква в плетеница от интриги, която  излага на риск целия свят. Капитанът се съюзява с Черната вдовица и се опитва да изобличи разрастващия се заговор, като в същото време на всеки ъгъл трябва да се отбранява от професионални убийци, изпратени да му запушат устата. Когато се разкрива целият мащаб на пъкления заговор, Капитан Америка и Черната вдовица привличат на своя страна млад съюзник – Сам Уилсън, познат като Сокола. Много скоро тримата се озовават срещу неочакван и страховит враг – Зимния войник.

Освен Крис Еванс в ролите си от първия филм за Капитан Америка ще се завърнат още Самюел Джаксън като директора на ЩИТ Ник Фюри и Себастиан Стан като Бъки Барнс/Зимния войник. Хейли Атуел ще се превъплъти отново в любимата на Стив Роджърс - Пеги Картър, а Доминик Купър ще изиграе бащата на Тони Старк – Хауърд Старк. Тоби Джоунс ще бъде отново зловещият доктор Зола. Ще видим и познати от „Отмъстителите“ персонажи – Черната вдовица на Скарлет Йохансон и агент Мария Хил на Коби Смълдърс. Новите лица в "ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ" са Робърт Редфорд в ролята на Алегзандър Пиърс, Франк Грийо („Гангстерски отряд“), Калън Мълви („Враг номер едно“ и предстоящия „300: Възходът на eдна империя“) и Емили Ван Камп (ТВ сериала „Отмъщението“).

Продуцент на "ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ" е Кевин Фейдж, който ръководи проектите на всички филми за Отмъстителите. За режисьори са привлечени братята Антъни и Джо Русо. Сценарият е на Кристофър Маркъс и Стивън Макфийли.

Една "Безумна любов"

"Когато намериш истинската любов, не я изпускай!" – поговорка, която всички сме чували, но в която много малко наистина биха повя...

Ексклузивен първи кадър от "Еверест" - създаден по истинска история

На тази дата, точно след една година (27 февруари 2015 година), Universal Pictures, Walden Media и Cross Creek Pictures ще разкрият пре...

За най-нетърпеливите от вас ще издадем малко информация от кухнята. Например, знаете ли, че Крис Евънс минава през смесена подготовка по бойни изкуства за „ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ“ на „Марвел“ като бойните техники, които той демонстрира във филма са смесица от паркур, бразилско жиу-жицу, карате и бокс. Създателите на филма вярват, че въвеждането на Стив Роджърс в съвремието означава също, че би трябвало да е овладял модерните бойни стилове и техники.

"ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ" идва на голям екран у нас в деня на щатската си премиера – 4 април 2014 година, на 3D и IMAX 3D. Интересна и актуална информация може да намерите във Фейсбук на фен страницата на „Отмъстителите“ - www.facebook.com/Avengers.bg.

Необичайна банда свежи герои в първия трейлър на Пазители на галактиката

Нетипична сбирщина от междугалактически персонажи обитават оригиналната продукция на Marvel ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА, чийто първи трейлъ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com