Продадоха на търг къща на Ринго Стар

3756
Продадоха на търг къща на Ринго Стар
Снимка: Getty Images / Guliver

Къщата, в която барабанистът на „Бийтълс“ Ринго Стар е израснал, се продаде на търг за сумата от 70 000 паунда (99 000 долара). Щастливият купувач е фен на бандата, който също така притежава имоти, свързани с Джон Ленън и Джордж Харисън.

Къщата на номер 10, Адмирал Гроув, Токстът, Ливърпул стана собственост на Джаки Холмс. Тя плати с 15 000 паунда повече от първоначалната цена по време на търг, който се проведе в известния клуб „Кавърн“ в Ливърпул.

Продадоха пръстен на Ринго Стар за 28 хиляди долара

Пръстенът на барабаниста на легендарната група The Beatles, Ринго Стар, бе продаден на търг от аукционната къща "Мейкъм" в Санта Моника...

Според говорител на асоциацията собственик на имота „Plus Dane Housing“ жилището на Ринго Стар се продава с условието да не се превръща в постоянна атракция. С печалбата от аукциона ще бъде подобрено състоянието и на други къщи в областта.

„Ние взехме предвид притесненията на местните жители и поставихме специфични ограничения върху продажбата на къщата, така че тя да не стане туристическа атракция или музей“, каза един от изпълнителните директори на „Plus Dane Housing“ Клеър Грифитс.

Ринго Стар, който в момента е на 75 години, се мести в жилището, когато е на три години, след развода на майка му и баща му. Той живее там до 1963 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com