Поп-фолк изпълнителят Илиян за бащинството

33405
Поп-фолк изпълнителят Илиян за бащинството

Тази събота поп-фолк изпълнителят Илиян ще покаже първата снимка на първородния си син пред „Поверително от NL”, 22:30, TV7.

Пред водещата на „Жените говорят”, Мая Савова, Илиян разкрива сменя ли памперси, на кого е кръстено бебето и сензационната новина: „Още тази година ще се оженя за Камелия!” Как ще предложи брак на националната състезателка по художествена гимнастика Камелия Радева? Каква ще е сватбата? Насрочена ли е дата и колко карата е пръстенът? Отговорите само в „Поверително от NL”, събота, 20:30. Младият баща коментира още скандалите и интригите в поп-фолка и изкушенията на славата – алкохол, наркотици, фенове.

Пенка: Хубави са ми гърдите, не бих сложила силикон

В събота, 18-ти януари, от 22:30 часа в „Поверително от NL” клюкарката Лиляна ще разкрие истината за случилото се с нея пре...

След бурните скандали, клюки и препирни около личния живот на Николета Лозанова, Плеймейтката отговаря на спекулациите по свой адрес, замесили и собствената й майка, с ексклузивно първо и единствено интервю с най-близкия до сърцето й човек.

И още: в скъпи ресторанти или обикновена столова обядва Милен Цветков, първи кадри на Лора Крумова и сина й Явор след раждането му, какво правят Дияна Любенова, половинката й Лес и семейният им приятел Христо Сираков, когато не са на екран или на светски събития? Мис Таен агент, новото попълнение в екипа от преследвачи, улови в мрежите си победителката от формата Музикална академия – Поли Генова. Потвърждава или опровергава слуха за ново гадже гласовитата чаровница? С кого засече Клюкарката Лили спортиста, амбициран да засенчи плейбоя с прякор „Стоте манекенки”, Димитър Тодоранов? Чий тоалет ще похвали и кого ще разкритикува Лили на червения килим на дългоочаквана българска кинопремиера?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com