"ОТГОВОРНО ПАРТИ" с Гери Турийска и приятели

11525
"ОТГОВОРНО ПАРТИ" с Гери Турийска и приятели

През изминалите дни една изключително важна инициатива завладя поредица от нощни заведения в София. Информационната кампания „ОТГОВОРНО ПАРТИ“, е насочена към повишаване на информираността на младите хора за опасностите от прекомерна употреба на алкохол и създаването на култура на умерена и безопасна консумация.

Промо екип представя кампанията на посетителите на заведенията и ги насочва към безплатното мобилно приложение „Wise Drinking“ разработено от Перно Рикар. То съдържа полезна информация и съвети как да се забавляваме отговорно. Чрез него потребителите могат да следят броя на консумираните алкохолни единици в реално време, а чрез системата за гео-локализация, се предоставя информация за законовата уредба относно употребата на алкохол в държавата, в която се намира потребителят, както и за най-близките спирки на градския транспорт или контакти на такси за безопасно прибиране след парти. С помощта на устройството Alcohoot, което превръща смарт телефон в дрегер, посетителите, дошли с автомобила си биват информирани за приблизителните стойности на количеството алкохол в кръвта им, за да вземат правилното решение за безопасно прибиране у дома.

В рамките на вечерта промо екипите на Перно Рикар представиха инициативата „ОТГОВОРНО ПАРТИ“ на повече от 500 човека в 4 нощни заведения. В едно от тях откриха очарователната Гери Турийска, заедно със своята половинка Ясен Козев и добрите им приятели Камен Алипиев-Кедъра, актьорa Косьо Лунгов, дизайнерa Росен Дуков и аниматорa Николай Иванов. Веселата компания с готовност се съгласи да се включи в инициативата. Всички бяха проверени с Alcohoot дрегера и получиха ценни съвети от екипа на “ОТГОВОРНО ПАРТИ“, както и забавните стикери, значки и магнити, подканящи към отговорна употреба на алкохол, които получава всеки участник в кампанията.

Гери Турийска специален гост на наградите на списание EMPIRE в Лондон

Очарователната Гери Турийска се нареди до някои от най-големите имена в световното кино на звездната церемония по връчването на големит...

Информационната кампания „ОТГОВОРНО ПАРТИ“ приканва консумиращите алкохол да бъдат разумни и отговорни. Прекаляването със спиртни напитки, особено по време на празниците е опасно и носи редица заплахи.

Отговорни бяха и Гери Турийска и нейната компания, които определиха инициативата като безценна за нощна София и пожелаха успех на едно смислено начинание, насочено към опазването на нашето здраве.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com