Официално – Джъстин Бийбър се отказва от музиката

56528
Официално – Джъстин Бийбър се отказва от музиката
Снимка: Getty Images / Guliver

Идолът на тийнейджърите Джъстин Бийбър потвърди, че се отказва от музиката, въпреки неотдавнашното изявление на неговия мениджър, че това е шега. Това съобщава Billboard, позовавайки се на микроблога на музиканта в Twitter, предаде БГНЕС.

Миналата седмица Бийбър заяви, че след излизането на неговия нов албум (на 23 декември) ще се откаже от музиката. По-късно неговият мениджър Скутър Браун съобщи, че певецът "просто се е пошегувал".

Фалшива тревога: Бийбър не се отказва от музиката

Мениджърът на Джъстин Бийбър опроверга изявлението на поп изпълнителя за край на кариерата му, предаде БГНЕС. Скутър Браун твърди, че ...

"Мои любими "билийбърс", официално се оттеглям", написа Бийбър в своя микроблог. "Билийбърс" се наричат почитателите на канадската поп сензация, като думата е комбинация от фамилията му и английската believer (вярващ).

Бийбър добави: "Медиите говорят много за мен. Те лъжат и желаят аз да се проваля, но никога няма да ви изоставя, защото "билийбърс" - това е начин на живот". Той също така поздрави своите почитатели с Коледа.

До момента Джъстин Бийбър е записал три албума, от които са продадени 15 милиона копия. През тази година той за втори път оглави класацията на най-влиятелните изпълнители под 21-годишна възраст, съставена от авторитетното музикално издание Billboard.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com