Ники Манолов ft. Гери Дончева: "Как го правиш"

40123
Ники Манолов ft. Гери Дончева: "Как го правиш"

Днес е премиерата на клипа към песента "Как го правиш" на Ники Манолов ft. Гери Дончева, която ще се състои в култовия BEDROOM PREMIUM CLUB в столицата.

Парчето е многообещаващо - музиката е на Влади Ампов-Графа, мастеринг и смесване на Мага, аранжимент Светлин Къслев, а текстът е на Графа, Гери Турийска и Георги Енчев. Продуцентът на песента е Жокер Медиа, а "Как го правиш" прозвуча за пръв път в ефира на БНР на празничния концерт по случай рождения ден на медиата. Песента звучи вече и в ефира на любимите български радиа: БГ Радио, Дъ Войс, Дарик, Сити, Енджой, Енерджи, Фреш, БНР и други.

От "Шоуто на Слави" обичат да са първи и именно там беше телевизионният дебют на песента, която е в челните позиции на музикалните класации в радиата за изминалите две седмици.

Видеото към "Как го правиш" е режисирано от Йордан Петков, който има над 800 клипа зад гърба си. Стилист е талантливият български дизайнер Искрен Лозанов, който направи и токовете на едни от обувките на Гери Дончева за клипа. Той е правил и дрехи, появили се дори в клип на Бийонсе. И други български дизайнери се включиха в създаването на специални костюми за визиите на Гери: Поля Кинова за ПАЛОМА ФЕШЪН, ДАНИ ШУУЗ, Маури и Вили, Анриета Неделчева, Десизо Монни и КВЯТ.

Гримът е дело на Джули Ангелова, за косата се погрижи Любен Николов за салон ЛУКСОР, а модерният маникюр бе сътворен от Рени Цветанова.

Ники Манолов взе първото място в Малта

Харизматичен, благороден, усмихнат, но и много талантлив, най- младият изпълнител на музикално- продуцентска компания Жокер медиа Ник...

"Сватбен център София" облякоха Ники в зашеметяващия бял костюм във видеото, което ще бъде показано именно днес, а визията му на промоцията е благодарение на "ADDELY".

"За мен е щастие да работя с Гери Дончева, тя се отнесе с професионализъм към проекта и с лекота направи студийния запис" споделя Ники Манолов, който е любимец на Лили Иванова. Гери пък от своя страна споделя радостта си от съвместната им работа: "Радвам се, че бях поканена да съм част от този проект, че имам възможността да работя с нови хора и то с такъв професионален екип. Смятам, че ценителите на българска музика ще бъдат приятно изненадани от клипа."

В клипа ще участва и бял автомобил, който е вкаран в България ден преди снимките. Всичко друго остава забулено в мистерия до премиерата на парчето, когато всички ще се насладят на съвместната работа на над 150 човека.

Премиерата е днес и се очаква особено голям медиен интерес, както и присъствие на ВИП личности от музикалната гилдия, артисти, модели и представители на бизнеса и спорта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес