Ники Кънчев и Ани Салич са първата двойка в „Стани богат”

55015
Ники Кънчев и Ани Салич са първата двойка в „Стани богат”

За първи път в историята на „Стани богат” водещият става от своя стол, за да влезе в ролята на пълноправен участник...

Утре, 20.00 ч. по Нова, най-интересната телевизионна игра ще започне с неочаквана смяна на местата. Ники Кънчев няма да задава въпросите, а точно обратното – ще търси отговорите. Този прецедент се случва, след като само веднъж в над 10-годишната история на шоуто той сяда на стола на богатството, за да отговори на един единствен въпрос. Сега обаче ще играе като всеки друг участник и ще го направи в името на най-новата социално-отговорна инициатива на Нова – Game changers. А човекът, с когото ще играе в тандем, е най-новото лице на Нова и жената, която ще бъде посланик на благотворителната кауза – Ани Салич.

„Стани богат” се завръща

„Стани богат”, се завръща в ефира на Нова с нов сезон, нова кауза и нови професионалисти. На 10 февруари, точно в 20.00 ч....

Именно тя ще бъде лице на Game changers – инициатива, създадена на принципите на социалното предприемачество /отговорна за инициативата в световен план е фондация Reach for change/. Това е ново ниво на благотворителност, основано на идеите, които не просто помагат на хората, но едновременно с това са бизнес устойчиви и учат нуждаещите се как да се развиват, как да бъдат самостоятелни и независими. В студиото на шоуто тя ще разкаже повече за своята роля и какво я очаква занапред.

И докато Ани Салич и Ники Кънчев са на стола на богатството, оправдавайки напълно мотото на сезона – „Сезон на професионалистите”, в стола на Ники Кънчев ще седне друг журналист – радио гласът на Дарик – Драго Симеонов.

Тандемът Кънчев – Салич ще отговаря на въпроси, свързани с българския химн, Нелсън Мандела, Мами от „Отнесени от вихъра” и олимпийското лого. Освен блестящ журналист, Ани Салич ще се докаже и като експерт в риболова. Макар верен меломан пък, Ники Кънчев ще се затрудни именно на музикален въпрос. Как Ани Салич ще перифразира Ницше? Как забрана в Китай ще накара Ники Кънчев да ползва „обади се на приятел” и кой ще бъде той? Тези и други новини зрителите на Нова ще разберат утре, от 20.00 ч.

В момент, в който светът е Олимпиада, „Стани богат” ще играе и истинска олимпийска двойка – Румяна Нейкова и Нораир Нурикян. Легендарният ни шампион по вдигане на тежести ще се върне назад в далечната 1972 г., когато печели световна титла на Олимпиадата в Мюнхен и когато една сутрин ги събуждат с... войници и танкове. Какви са техниките на вдишване и издишване в гребането и случайно ли се пада въпрос за Ботев, след като предишната вечер Румяна Нейкова чела на сина си Вазов?

Още интересни участници в “Стани богат”

Двама мъже в расо ще седнат на стола на богатството в деня на Велики четвъртък, 02 май – отец Иван от Нови Хан и отец Андон Шавул...

Златен, сребърен или бронзов медал ще заслужат двамата олимпийци в дисциплината „Стани богат”? Шампионите или журналистите ще стигнат до по-висока сума? Какво се случва, когато Ники Кънчев е едновременно и водещ, и участник?

Отговорите – в „Стани богат” – понеделник, 10 февруари, 20.00 ч. по Нова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com