Том Круз ще се откаже от сциентологията, за да си върне Кейти

11738
Том Круз ще се откаже от сциентологията, за да си върне Кейти

Изглежда холивудският актьор Том Круз е готов на големи саможертви, за да върне обратно съпругата си Кейти Холмс и заедно с дъщеря им Сури да се превърнат отново в едно щастливо семейство.

Звездата от „Мисията невъзможна” е готов да се откаже от сциентологията, за да си върне бившата си съпруга Кейти Холмс, разказва сп. "Пийпъл".

Том Круз с мистериозна брюнетка

Актьорът Том Круз засили слуховете, че отново търси любовта, след като беше забелязан да вечеря с мистериозна брюнетка в Лондон през ...

Актьорът, чийто шестгодишен брак с 33-годишната брюнетка приключи през август, преосмислял връзките си със сциентологията след 20-години, прекарани в нейното лоно, защото се почувствал провален след раздялата си с Холмс, предаде БГНЕС. 50-годишният Круз беше женен и за Никол Кидман от 1990 до 2001 г.

"Сега той загуби най-ценното нещо в живота си и разбира, че макар сциентологията да не навреди на успеха му в боксофиса, тя стана причина за края на не един, а два негови брака. Когато Кейти му даде документите за развод, това беше ужасяващо и сурово събуждане", разкри запознат източник.

Круз, който има шестгодишна дъщеря Сури от Кейти, се дистанцирал от религията и негови приятели съобщиха, че от месеци не са го виждали на службите или на неделните проповеди.

"Той изгуби Никол, а сега и съпругата и дъщеря си. Винаги е използвал техники на сциентологията, но сега осъзна, че те не работят в брака. Том вече не иска да бъде момчето от постера на сциентологията. Мнозина смятат, че се оттегля, защото сциентологията го е разделила с Кейти", допълва източникът.

Том Круз се е дистанцирал от Сциентологията

Холивудският актьор Том Круз осъществи още една уж "невъзможна мисия" - дистанцирал се е от Сциентологията, разказва американското спис...

Според близки до бившата звездна двойка източници, ако Том скъса връзките си със сциентологията, Холмс може да се върне при него.

Едва ли за Сури ще има по-голямо щастие от това да види мама и татко заедно.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com