Нестандартно парти в софийски мол се превърна в истински хит

9174
Нестандартно парти в софийски мол се превърна в истински хит

Необичайното парти, което се състоя миналия четвъртък в The Mall, ще бъде запомнено от всички гости на събитието. Какво се случва, ако превърнеш един празен магазин в горещо парти място? Незабравимо преживяване за всички, които харесват нестандартните изненади.

Събитието Shake The Mall превърна част от шопинг центъра в интимен клуб с бар, диджей пулт и страхотна селекция от коктейли, които нямаме търпение да опитаме отново на следващото парти. Всичко това се случи по повод провеждащото се за първи път в София Световно първенство на барманите – просто лекичко загряхме с хубава музика и нещо леко с малко лед.

За 2,8 хил. лв. правиш рожден ден с маси на сцената на Античния театър в Пловдив

Частен рожден ден с маси на сцената и шумна музика до три часа през нощта не къде да е, а на Античния театър, взриви протестите на плов...

За неповторимите коктейли се погрижиха двамата ни национални шампиони - Васил Колев в категорията „Класик“ и Тихомир Михайлов във „Флеър“. И трябва да признаем, надминаха всичките ни очаквания – експлозия от вкусове, миксове и зрелищно шоу, на което всички гости имаха шанса да се насладят.

И докато шампион-барманите се вихреха зад баровете, зад диджей пулта бяха застанали едни от младите и интересни имена на електронната сцена у нас. Партито започна с Въжаров от диджей дуото Vajarov&Paci Pac Pac. Веднага след него щафетата със сет от фънк пое Moustache Love, а партито приключи малко преди полунощ с дийп хаус от Kaloo.

Shake the Mall партито далеч няма да бъде еднократно, а поради сериозния интерес към първото му издание от организаторите възнамеряват то да се превърне в ежемесечно, като всеки път окупира нови места на територията на шопинг центъра.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com