Награждават Скарлет Йохансон със Сезар

18062
Награждават Скарлет Йохансон със Сезар
Снимка: Getty

Американската актриса Скарлет Йохансон ще получи в края на февруари почетен Сезар по време на 39-та церемония по раздаването на наградите, смятани за френския еквивалент на Оскарите.

Това съобщи председателят на Академията на изкуствата и кинотехнологиите Ален Терзиан в комюнике.

Красивата Йохансон се сгоди

Прочутата холивудска актриса Скарлет Йохансон е сгодена за своя приятел журналиста Ромен Дориак, съобщава американското списание "Пийпъ...

29-годишната Скарлет Йохансон, която е сгодена за французина Ромен Дориак, ще получи наградата на 28 февруари, по време на церемонията в театър Шатьоле в Париж.

Актрисата, чиято звезда изгрява на 14-годишна възраст във филма "Повелителят на конете", в който си партнира с Робърт Редфорд, е работила с най-големите режисьори, братя Коен, Брайън де Палма, Кристофър Нолън.

Световният успех на "Изгубени в превода" на София Копола през 2003 г., показа таланта на Скарлет на целия свят. След това тя стана муза на Уди Алън и участва във филмите му "Мач Пойнт", "Сензацията" и "Вики, Кристина, Барселона".

Напоследък американската актриса си спечели критики заради участието си в реклама на продукти на израелската компания Содастрийм, чийто основен завод се намира в окупираните палестински територии. От осем години Скарлет е световен посланик на британската хуманитарна организация Оксфам, но реши да се откаже от тази функция, след като неправителствената организация определи като "несъвместима" рекламата на Содастрийм с хуманитарната й роля.

Йохансон изпревари Мерилин Монро по сексапил

Американската актриса Скарлет Йохансон оглави класацията на най-секси кинозвездите на всички времена. Легендарната и незабравима Мерил...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com