Лили Иванова победи във втория лайв на „Като две капки вода”

58808
Лили Иванова победи във втория лайв на „Като две капки вода”

„Чувствам се изключително добре”, каза Къци веднага след своето уникално изпълнение на „Стари мой приятелю” на Лили Иванова, което му донесе и победата във вчерашния епизод на най-обичаното шоу за звездни трансформации „Като две капки вода“.

Освен че цяла седмица репетира упорито тази сложна и обичана песен, той влизаше в образа на Лили през цялото време, като дори се подложи на болезнена кола маска. Къци сподели в своя Facebook профил ежедневните си „тренировки” на високи токчета – „Станах сутринта, скочих във високите обувки и слязох да си направя палачинки съботно... и така, готвим си с жена ми в кухнята... двете.... :))))”.

Нети дава печалбата си от Като две капки вода на децата от дома на отец Иван

Нети като Лайза Минели е първият победител във втория сезон на „Като две капки вода“ по Нова. Безупречното й изпълнение на ...

На вчерашния лайв Къци бе оценен най-високо от журито и от публиката. Той дари своите 1000 лв. на кауза, свързана с кукления театър. На второ място във вчерашното класиране застана Мая Бежанска за имитацията си на Криско, който беше в залата, за да я подкрепи. Той изненада Мая зад кулисите, за да й даде ценни съвети и дори й даде своите очила за късмет. По време на нейното изпълнение рапърът се забавляваше и сподели, че се е справила отлично.

„Като две капки вода” сбъдна мечтата на специалния гост Мариана Попова, като я превърнаха в нейния идол – Уитни Хюстън. Хитът One Moment In Time прозвуча от сцената, изпълнен по невероятен начин от Мариана.

В края на вечерта бутонът на късмета отново постави задача на Павел да влезе в женски образ. Следващата седмица той ще бъде Росица Кирилова, Мая - Мариус Куркински, Нети – невероятната Susan Boyle. Стефания ще е изкусителната Marylin Monroe, Деян отново ще разклати сцената от рок с Billy Idol, Невена с Tina Turner, а Иво - Freddie Mercury от Queen. Победителят от вчера – Къци, ще влезе в образа на актуалния R&B изпълнител Jason Derulo.

Как ще се справят участниците с новите си задачи и кой ще застане на първото място, ще разберем на 24 март от 20:00 часа по Нова.

Милица Гладнишка се завръща в „Като две капки вода”

Любимката на зрителите от първия сезон на „Като две капки вода” Милица Гладнишка се завръща в най-забавното шоу за преобраз...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com