Лили Иванова: Не обичам да демонстрирам емоциите си

47164
Лили Иванова: Не обичам да демонстрирам емоциите си

Дни преди грандиозния си концерт в Софийската опера неповторимата Лили Иванова позира в една различна, приказна фотосесия и разкрива емоциите и нагласите преди голямото събитие.

В нестандартната сесия с цели три различни декора примата на българската музика за пореден път доказва безпогрешния си моден избор и непоклатимия си професионализъм. Какво е отношението на Лили Иванова към балетното и оперното изкуство, какво предстои на концерта в Операта, каква книга има на нощното й шкафче – само в новия брой на HELLO! България.

Юрий Симонов дирижира оркестъра на Софийската филхармония

На 6 февруари от 19.00 часа в зала „България” н.а. Юрий Симонов ще дирижира оркестъра на Софийска филхармония. В програма...

„Иска ми се да живея като в приказка, но е трябвало да се родя в страната на чудесата” – споделя най-големият български глас Лили Иванова.

HELLO! България разкрива още:

Кой е любимият автор на Лили Иванова, каква е магията на изпълненията й, защо цветята са реалната й награда, как се зарежда с положителна енергия, как постига целите си и какво е посланието на примата към феновете й.

САМО В НОВИЯ БРОЙ…

Лили Иванова ще пее в дует с Андреа Бочели*

Иконата на българската поп музика Лили Иванова ще излезе на сцената на зала "Арена Армеец" в София на 30 май за прочувствен дует със ...

*ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН: Скоро навършила 40 години, Кейт Мос все още е безспорна кралица на красотата. Как е започнала кариерата на световния модел, кои са подиумните й приятелства, как са приключили бурните й любовни истории, както и най-значимите й моменти в снимки – в новия брой на HELLO! България.

*„ГРАМИ” 2014: Кой определя стила на Мадона, кой нажежи сцената на церемонията, най-добрите изпълнения, най-елегантните тоалети, както и пълен списък на победителите – в новия брой.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com