Лео и Лучия ще обличат близнаците различно

93789
Лео и Лучия ще обличат близнаците различно

Близнаците на Лео Бианки и жена му Лучия трябва да се появят на бял свят до края на месеца. Това разкри бъдещият баща в "На кафе" по Нова телевизия.

Лучия е доволна, че по време на бременността е качила само 15 кг. Тя показа и миниатюрните чорапки, които е приготвила за бебетата си.

Половинката й пък е притеснен от съветите на приятелите, които по-скоро го стряскали, отколкото успокоявали. Всички казват, че първите два месеца няма да можем да спим, коментира той. И двамата родители са категорични, че бебетата ще ги обличат различно, защото всеки си е индивидуална личност. Всъщност Лео и Лучия чакат разнояйчни близнаци. Те са избрали и имената Матиа и Никол.

Лео и Лучия сменят жилището, защото това се оказва тясно след появата на близнаците. От ефира Лео се помоли на майсторите да приключат до края на седмицата.

Иначе той разкри, че двамата с любимата му действали като магнит на двойки, които имат близнаци. "Те идват при нас и ни дават съвети", разказа Лео.

Лео и Део имат ново парче - "Дай газ", което утре ще се завърти по музикалните канали. Аз съм като Тупак приготвих много песни преди да почина, пошегува се Лео.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com