Крис Браун пак се замеси в юмручен скандал

7775
Крис Браун пак се замеси в юмручен скандал
Снимка: Getty Images / Guliver

Американският певец Крис Браун е набил жена, която го снимала по време на парти в Лас Вегас, щата Невада, съобщава сайтът TMZ.

Според медията, която се рови в живота на известни личности, полицейски служители вече са започнали разследване на случая. Ако получената информация се потвърди, 26-годишният певец ще бъде обвинен в нанасяне на побой, посочва БГНЕС.

Филипините задържаха Крис Браун, търсят пари от него

Рапърът Крис Браун, който снощи (21 юли) имаше концерт в Манила, не може да напусне страната. Когато музикантът се опитал да излети за ...

Журналистите на TMZ твърдят, че са се свързали с пострадалата жена. Нейното име е Лизен Гутиерес. Тя успяла да пренесе тайно мобилен телефон с вградена цифрова камера на частно парти в нает от Браун апартамент и направила снимка на изпълнителя. Той забелязал това и побеснял, развикал се на жената и я ударил в окото. Гутиерес напуснала партито след инцидента и съобщила в полицията. Не се наложило да бъде хоспитализирана.

Представител на Браун отрича категорично тази информация.

През 2009 година Браун жестоко преби приятелката си - попзвездата Риана, и беше осъден условно на пет години и 180 дни общественополезен труд. Певецът многократно е заявявал публично, че се разкайва за действията си и в края на 2010 година премина курс срещу домашно насилие, а по-късно дори се помири с Риана.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com