Женски дуели и мъжки приказки за секс в Къртицата

36384
Женски дуели и мъжки приказки за секс  в Къртицата

В дейли епизода на Къртицата 2, предстои да видите третото завръщане на вечнооцеляващия герой Емил Русев.

След кратък престой в Изолатора, той пренареди житейската си философия и реши, че всичко, което първоначално го дразни, после става обект на любовта му. Така се оказало и с жените в живота му, и сега - с Изолатора. Емил успешно се справи с Предизвикателството, което му постави задача да разпознае снимки на всички Супергерои като деца и напусна Изолатора в навечерието на поредната Мисия.

Лов по време на махмурлук в Къртицата

Тази вечер в Къртицата 2, ловната дружинка ще бъде сформирана след старателен анализ, кой в Базата е най-трезвен. Пиянският запой за ро...

Тази вечер от 20.30 ч. по TV7, седмичната Мисия ще изправи участниците очи в очи със своя най-нетърпим враг в Базата, а забавната игра за някои двойки ще се превърне в истерична свада. Марина и Бориса няма да пожалят обидни реплики една към друга, Русев ще се окаже в компанията на Виктория, Емил Каменов ще играе с Костя, Георги ще посъветва Гергана да не пие повече от необходимото, Евгени Иванов ще помоли Сано да скрие сексапилната снимка на жена си, Ивайла Бакалова ще съветва Борислав да порастне.

„Сухият режим” в Базата ще провокира носталгичен мъжки разговор за сексуални подвизи и ще върне някои от героите в спомените им. Въпросът за най-необичайното място, на което са правили секс, ще донесе пикантни коментари и визуализации - от пейки в Несебър до паркинг на Мол. В тоя ред на мисли, Боби и Емо Каменов ще обсъдят провинциалните си подходи спрямо софиянките, които очевидно имат нужда от по-големи трикове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com