Излезе новият клип на поп певицата Тони

38065
Излезе новият клип на поп певицата Тони

Певицата Тони се завърна към музикалната си кариера с премиерата на новия си клип „Любов“.

Видеото към „Любов“ е режисирано и заснето от Павел Пенчев и Евгени Тодоров от „New Generation Arts”. Парчето, което е химн на тазгодишното издание на благотворителната кампания Holiday Heroes, e резултат от съвместната работа между певицата и музикалния продуцент Светльо Къслев.

Певицата Тони е влюбена, пуска нова песен

След като отсъстваше дълго време от сцената и почти нищо не се чуваше за нея, изпълнителката на хита „Всичко било е насън“ ...

Клипът към песента е заснет в средата на ноември в студио „White Place Studio“, София. Целият процес отнема на Павел и Евгени от „NGA” по-малко от 24 часа. Самите те са работили по клиповете на някои от най-актуалните артисти от съвременната българска музика, сред които Поли Генова – „Две“, Рафи – „4321“, Богомил – „Спри“, Скандау&Део – „От юни до август“ и др.

Видеото към „Любов“ е стилно и минималистично. За екстравагантната визия на Тони и Светльо са се погрижили стилистката Антония Йорданова – главен дизайнер на една от най-популярните сред ценителите дизайнерски модни къщи у нас. Макиажът на поп певицата, от своя страна, бе поверен в ръцете на гримьора Слав Анастасов. Хореографията е дело на балет „Нова“ и двете прекрасни момичета Никол Нинчева и Занг Нгуен – Зани. Любопитна подробност е, че специалните гости във видеото са Нейтън, Кай и Тот - трите хъскита на Радослав Кавалджиев – Роро.

В музикален аспект „Любов“ е първият съвместен проект на Тони и Светльо Къслев. Двамата заедно създават музиката и аранжимента на парчето, което от няколко седмици насам се върти в българския радио ефир. Светльо, в чиято биография откриваме колаборации със Сантра, Лилана и Галя от Каризма, се включва в песента и с ударен рап фийчъринг. Текстът  е дело на Деси Софранова и е посветен на любовта във всичките й форми.

Това е и причината, заради която парчето става химн на коледното издание на благотворителната кампания Holiday Heroes - инициатива, от която Тони е част за втора поредна година и която си е поставила за цел да донесе радост на 5000 семейства в нужда. Те ще получат пакети с хранителни продукти, за да могат да посрещнат достойно тазгодишните празници.

Мария Илиева е реге кралица в новия й сингъл със Zafayah

Мария Илиева отправя реге предизвикателство заедно със Zafayah, вокалист на най-добрата реге група в Източна Европа Roots Rocket. Още...

Помогни и ти и стани един от коледните герои!

Дари по сметката от сайта на Holiday Heroes

или чрез SMS „DMS GEROI“ на номер 17 777

Виж видеото тук: http://vbox7.com/play:8d8608b4aa

Хипнотик в ретро фото сесия

Хипнотик е името, обединяващо четири момичета, владеещи до съвършенство изкуството да спират дъха на публиката с единство от красота и ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com