Хал Дрого се завръща в "Игра на тронове"

67152
Хал Дрого се завръща в "Игра на тронове"

Фентъзи сагата "Игра на тронове" вече снима шестия си сезон, в който се готвят безброй изненади. За най-голямата от тях свидетелства папарашка снимка, уловила в кадър мъжкаря Джейсън Момоа, който се прочу в първия сезон като вожда на дотраките, а после и изигра Конан Варварина. Героят му Хал Дрого беше убит в ранните серии за ужас на зрителите, които все още не подозираха, че в "Игра на тронове" най-обичаните персонажи бързо намират края си, предаде Стандарт нюз.

Версията е, че Дрого няма да бъде възкресен, а ще участва във "флашбек" сцени, тоест моменти от миналото, които неговата възлюбена Денерис си спомня.

Местата от "Game of Thrones", които наистина съществуват

"Game of Thrones" безспорно е най-популярният сериал в последните години. Милиони зрители биват привлечени от интересните сюжети и...

На фотоса, който бе разпространен от снимките на шестия сезон, Джейсън Момоа отново е на кон и доста комично е запалил цигара в тотален разрез с епохата, в която се разиграва действието в сериала.

"Сценаристите разбраха, че не могат да убиват толкова безжалостно обичани герои и знаят, че ако поне за малко ги върнат на екран, ще си спечелят симпатиите на зрителите. Джейсън Момоа беше епичен герой. Завръщането му в сериала ще бъде култов момент", радват се феновете на сериала.

Другият нов момент в шестия сезон е нова сила, която ще участва в кръвопролитните сражения - пирати. Морските вълци ще са едни от най-страшните претенденти за власт и богатство в епизодите и ще създадат главоболия на най-големите родове. Така епосът ще се разгърне и сред морската шир.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com