Финалът на "Как се запознах с майка ви" - тотално разочарование

42552
Финалът на "Как се запознах с майка ви" - тотално разочарование

Един от най-гледаните сериали на всички времена „Как се запознах с майка ви” (How I met your mother) предизвика вълна от недоволства в социалната мрежа. След цели 9 сезона и едно почти безкрайно чакане, зрители са недоволни! 

Хиляди потребители във Фейсбук и Туитър смятат, че финалният епизод е бил първоаприлска шега със зрителите, които 9 години чакаха Тед Мозби да се запознае с майката на децата му. 

Нийл Харис: Барни е уникален

Нийл Патрик Харис, който играе Барни Стинсън в "Как се запознах с майка ви", обича да участва в рисковани каскади. Това е и причината...

Ако не сте гледали финалния епизод, моля не четете надолу! 

Във финалния епизод става ясно, че така търсената съпруга на Тед - Трейси, умира, а Барни и Робин се развеждат. 

В последните минути на последният епизод става ясно, че Тед и Робин Шербатски в крайна сметка се събират след смъртта на Трейси и развода на Робин с Барни. 

Именно тази развръзка ядоса зрителите, които за часове "наводниха" мрежата с коментари. 

Том Райли пред Actualno.com: Станах вегитарианец за ролята на Леонардо Да Винчи

Премиерата на сезон 2 на „Демоните на Да Винчи” има своя собствена история. Когато Лондон тепърва се събужда, влизайки в Бр...

"Гледах този сериал 9 години за едното нищо"; "Tоку-що гледах последния епизод. Беше леген... изчакай... шегувам се, беше ужасен"; "Толкова съм разочарован, успяха да разрушат 9 сезона за 10 минути" - това са само част от коментарите на ядосани зрители. 

Въпреки недоволството, финалният епизод на "Как се запознах с майка ви" е поставил рекорд в прайм тайма на американската телевизия и е бил #1 при хората между 18- и 49-годишна възраст. 

Сериалът "Как се запознах с майка ви" започва своето излъчване през 2005 година с непретенциозен актьорски състав. Джош Раднор (Тед Мозби), Джейсън Сийгъл (Маршал Ериксън), Коби Смолдърс (Робин Шербатски), Нийл Патрик Харис (Барни Стинсън) и Алисън Ханигън (Лили Олдрин) успяха да спечелят сърцата нa феновете само с първите няколко епизода на сериала. 

Невероятният успех на "Как се запознах с майка ви" го постави сред най-обичаните ТВ комедии като "Приятели" и "Двама мъже и половина".

Звездите на "Под прикритие" пяха с вокала на Hot Chocolate

Станислав Яневски (Ангел Якимов – Гелето, лична охрана и шофьор на Джаро) и Герасим Гергов — Гущера (престъпник, наркодилър...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com