Елен Колева се завръща на сцената на Dancing Stars

36502
Елен Колева се завръща на сцената на Dancing Stars

Довечера, точно в 20:00 по Нова вълненията от първия танц в най-бляскавото танцувално шоу в ефира Dancing Stars ще бъдат примесени с притеснение за всички участници. Днес един от тях ще напусне Dancing Stars. Вече напълно завладени от танците, 13-е двойки, които видяхме в понеделник вечер, стартираха с репетициите за следващия си танц веднага след бляскавото начало, а междувременно подготвят и своя елиминационен танц.

Довечера, четиримата участници с най-нисък вот – комбинация от оценките на журито и зрителския вот, ще изпълнят още веднъж своето първо представяне. След това последните двама ще покажат своя елиминационен танц и един от тях ще напусне дансинга на Dancing Stars.

Мика Стоичков и Хубавата Елена ще танцуват в Dancing Stars

Дъщерята на Христо Строичков - Мика и Хубавата Елена, застанаха сред бляскавите редици на Dancing Stars, броени часове преди старта на ...

Елен Колева и нейният партньор от миналата година Калоян пък ще подкрепят и вдъхнат сили на участниците със своя любим танц – танго. На въпроса какво биха искали да представят и двамата единодушно казали – „Тангото”. Дали Елен е все-още в танцувална форма, ще видим довечера от 20.00 часа по Нова.

Дивна – най-успешната млада изпълнителка и вече член на журито в „Големите надежди” пък ще представи своя нов сингъл „Мойта песен”, заедно с уникалната хореография на The Center.

Отново млади и вече шампиони – Александър Илиев и Ива Зарева – най-добрите в България и 15-и в света по акробатичен рокендрол, ще покажат своите умения на най-бляскавата арена за танци – тази на Dancing Stars.

Кой ще отпадне първи, ще видим довечера от 20.00 часа по Нова. А дали дамите, които въздишат по Мариан, Дарин и Антон, ще ги спасят от елиминации, очаква да разберем довечера. 

Тримата най-сексапилни българи влизат в Dancing Stars

Този сезон на Dancing Stars ще бъде истинска фиеста от сексапилни звезди. Освен изкусителните дами, които спират дъха на жури, публика ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com