Духът на Елвис Пресли оживява в София

34099
Духът на Елвис Пресли оживява в София

Пионерите на винтидж събитията в България, The Smugglers Collective, и порталът за рокендрол култура, Rockabilly.bg, обединяват за пръв път сили за едно много специално събитие за всички фенове на музиката от 50-те години на миналия век.

Вечерта на 8 януари 2014 ще бъде посветена на един от най-големите и влиятелни музиканти, живели някога, Краля на Рокендрола – Елвис Пресли. Партито, което ще се проведе в столичния клуб Алкохол, ще отбележи 79-я рожден ден на легендата.

Roots Rock iT Reggae

На 27 декември oт 21:30 ч. Roots Rocket завихря екстремно снежно парти в горещ реге ритъм - ChristMassive Edition. Второто изданието на...

По време на ELVIS PRESLEY Birthday Party, DJ-те от The Smugglers Collective и Rockabilly.bg ще зарадват феновете на Краля и на рокендрола като цяло с музикална селекция, съставена изцяло от песни на Елвис Пресли. Ще чуем всички негови хитове, както и редки парчета, кавъри и оригинални записи на негови песни. В клуб Алкохол ще се прожектират и филми, в които Елвис влиза в ролята си на актьор, както и архивни записи от негови концерти и телевизионни изпълнения. Както подобава на един истински рожден ден, няма да липсват и подаръци и изненади за гостите.

Феновете на Елвис ще разкършат крака както на хитовете му от ранните години в Sun Studio като “That's All Right Mama”, “Good Rockin' Tonight”, “Blue Moon of Kentucky”, “Milkcow Blues Boogie”, така и на легендарни записи, достигнали мултиплатинен статус (“Heartbreak Hotel”, “Don't Be Cruel”, “Jailhouse Rock” и “Hound Dog”). Това е само малка част от необятното творчество на Елвис Пресли, който през целия си живот е записал 711 парчета, изнесъл е над 1100 концерта и продължава да бъде най-продавания изпълнител в света 37 години след смъртта си.

Празненствата по случай рождения ден на Елвис Пресли ще започнат на 8 януари от 20:00ч. Билети за събитието ще се продават единствено на входа на клуб Алкохол в самата вечер, а цената им ще е 5 лв.

 

Най-голямото балканско парти за годината в Music Bar Blow с Unkle Billy&Bai Pop

Unkle Billy и Bai Pop, двама колоритни диджеи от независимите лейбъли XPRSN и Global Vision Circle си подават ръка в навечерието на Нов...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com