Добри пари за добра идея

9841
Добри пари за добра идея

Платформата The Venture с награден фонд 1 милион долара събира идеи в областта на социалното предприемачество до 1 декември.

Ако имате бизнес или добра идея в областта на социалното предприемачество или не ви липсва вдъхновение да измислите такава, има и кой да ви помогне да я финансирате. Условието е да сте над 25 години и да побързате – до 1 декември на платфромата The Venture Chivas събира добри идеи, които не само могат да се превърнат в успешен бизнес, но и имат потенциала да променят социалната среда около нас към по-добро. Колкото по-практична и приложима е идеята, толкова е по-голям и шансът й да спечели.

Инициативата на Chivas "The Venture – WIN THE RIGHT WAY" е отворена за кандидатстване от България, а наградният фонд е 1 милион долара и ще бъде разпределен между един или няколко финалиста в конкурса.

Повече информация за проекта може да намерите на www.theventure.com и Facebook страницата на Chivas Regal Bulgaria.

Chivas The Venture може да ви даде 1 млн. долара, за да промените света от бюрото си

Инициативата на Chivas "The Venture – WIN THE RIGHT WAY" е  в етап на набиране на идеи, които ще се съревновават за част от ...

България имаше шанса да бъде избрана сред стотици държави да е една от страните, които имат възможността да се включат в инициативата The Venture. Идеята за проекта идва от разбирането, че на всеки пазар по света се заражда едно ново поколение потребители, които все повече вярват, че бизнесът трябва да бъде сила, която създава и работи в полза на доброто. Социалната промяна вече има нужда не само от усилията на правителства и неправителствените организации, но и от предприемачите, които могат да допринесат с идеите си за промяната на средата около нас. България е идентифицирана като пазар, който има потенциала да допринесе към инициативата и ще има шанса да излъчи свой локален победител, който да се състезава за наградата от 1 милион долара, за да реализира бизнес идеята си.

Големият победител за България ще бъде обявен до 18 януари, а няколко седмици по-късно ще бъдат обявени финалистите от всички държави, включени в инициативата на Chivas Regal.

Всички финалисти от страните-участници ще бъдат поканени на едноседмичен тренировъчен лагер в чужбина през март 2016 г. Те ще имат шанса да се срещнат и да обсъдят проектите си с водещи лидери на компании от технологичния бранш, а техни ментори ще бъдат световни експерти.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com