Джей Зи изглежда по-капризен от Кание Уест

11022
Джей Зи изглежда по-капризен от Кание Уест
Снимка: Getty Images

Американските рапъри Джей Зи и Кание Уест се съревновават не само за сърцата на поклонниците, но и в рейтингите на капризите, пише БГНЕС.

В своя списък с изисквания Джей Зи настоява температурата в хотелската му стая да бъде не повече от 22 градуса. Кание пък иска всички вази в помещението да бъдат с цилиндрична форма, разкрива порталът TMZ.

Бионсе и Джей Зи щели да се разделят след On The Run

Музикалното семейство Бионсе и Джей Зи планират да се разделят. Двамата обмислят да се разделят след края на турнето им On The Run, к...

Джей Зи не може да слуша звука на прахосмукачка края стаята си, не търпи и някой от персонала да му досажда с молба за билет - така или иначе нямало да даде.

За Уест е страшно важно конеца за чистене на зъби да има ментов вкус, а пешкирите да бъдат черни. Интересното е, че той няма никакви особени претенции за дъщеричката Нори, която му роди Ким Кардашян.

Но за разлика от него, Джей Зи, който заедно с певицата Бийонсе отглежда дъщерята Блу Айви, предявява цял списък от условия за рожбата. Хотелската стая трябва да бъде „специално приспособена за деца“: без остри ъгли, открити контакти и предмети, които могат да се счупят и да наранят Блу. А ако тя иска да пие, трябва да има органично мляко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com