Цирк Елуаз – ексклузивно тази вечер в Dancing Stars

22311
Цирк Елуаз – ексклузивно тази вечер в Dancing Stars

Световноизвестният цирк Елуаз ще гостува тази вечер на бляскавата сцена на Dancing Stars –от 20.00 часа по Нова. Еми Воте и Батист Монтасие са сред звездите на цирка, който е партньор на Цирк дю Солей. Те ще представят част от своя уникален номер - танц на срещата между момичето-каучук и брейк танцьора. Ще се убедим в невероятната пластичност на Еми и Батист. Двамата показаха и своите умения на водещия на „Здравей, България” Павел Владимиров, който чрез техния урок подобри пластиката си. Видеото от гостуването им тази сутрин можете да видите тук.

За да подкрепят участниците с песни пък днес ще гостуват Део, Лео, Рафи и Играта с 4D, а Поли Генова с Дичо и малките таланти от Бон-Бон ще изпълнят „Нека с теб”.

Ути чупи ръката си, за да спаси Елена

Изключително неприятен инцидент е на път да раздели Ути Бъчваров с неповторимотo за него изживяване Dancing Stars. По време на репети...

Напрежението в Dancing Stars расте, защото тази вечер един от 14-те участници ще трябва да се раздели с танците. Въпреки трудностите, контузиите, разтеженията и натовареността, всички се забавляват и искат да продължат. Довечера, четиримата участници с най-нисък вот – комбинация от оценките на журито и зрителския вот, ще изпълнят още веднъж своето първо представяне. След това последните двама ще покажат своя елиминационен танц и един от тях ще напусне дансинга на Dancing Stars.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com