Чарли Шийн призна: Аз съм ХИВ-позитивен

18206
Чарли Шийн призна: Аз съм ХИВ-позитивен
Снимка: Getty Images

Актьорът Чарли Шийн потвърди слуховете, които от известно време се тиражират из медийното пространство, а именно – че е ХИВ-позитивен. Той направи това по време на гостуването си в Today Show.

"Тук съм, за да призная, че съм ХИВ-позитивен. Трябва да сложа край на тези атаки и неистини в медиите, които застрашават здравето на много други хора.

Актьорът е бил диагностициран преди 4 години, след като се изследвал за хроничното си главоболие.

"Влязох в болница, мислех си, че имам мозъчен тумор. Тестовете показаха друго - ХИВ. Трудно е да приемеш тези три букви", казва той.

Най-добрите цитати от "Двама мъже и половина"

Предлагаме ви малка част от най-добрите цитати от любимия ни сериал "Двама мъже и половина". Всички фрази са от времето когато Чарли Ши...

Шийн разкри още, че споделил лошата новина с хора, на които си мислел, че може да вярва, но те започнали да го изнудват, за да я запазят в тайна. "Платил съм милиони на тези хора", каза звездата. Сред изнудвачите била проститутка, която видяла лекарствата на Шийн в банята му, снимала ги с телефона си и заплашила да ги изпрати на таблоидите. Запитан дали все още плаща на въпросните хора, актьорът отговори: "След днес вече няма да го правя."

По думите му е невъзможно да е заразил някой друг. "Винаги използвам презервативи и предупреждавам партньорките си за състоянието си. Нося отговорност за себе си, но и затова да помогна на много други", допълва той. Пред изданието Esquire обаче близък до актьора източник твърди, че през тези четири години Шийн многократно си е поръчвал проститутки и е имал полови контакти, без да разкрие, че е носител на вируса.

50-годишният Чарли Шийн е сред най-големите звезди в Холивуд. Популярен е с участието си във филми като „Уолстрийт“, „Смотаняци“ и други, както и в комедийния сериал „Двама мъже и половина“. Известен е обаче и с доста разгулния живот, който води, включително със злоупотребите си с наркотици и алкохол.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com