Брад и Анджелина в Южна Африка за нов филм

38875
Брад и Анджелина в Южна Африка за нов филм

Брад Пит и Анджелина Джоли ще се преместят да живеят в Южна Африка тази година, където Брад ще започне снимките за новия си филм.

Двойката, която има общо 6 деца, е наела къща в предградие на Йоханесбург с месечен наем от 7600 долара, съобщават южноафриканските медии. Няма информация дали Пит и Джоли ще пристигнат с децата си или не.

Честит рожден ден, Брад Пит!

Брад Пит днес навърши 50 години. Холивудската звезда стартира с плах дебют в сериала „Далас“. В над 30-годишната си кариер...

Бранджелина ще остане в страната до края на снимките на филма, в който участва и Джордж Клуни.

Наемът е необикновено висок за стандартите в Южна Африка, макар че имоти в района около новия дом на актьорите се продават за повече от милион долара.

Това няма да бъде първото посещение на двойката в региона. През 2006 те бяха в град Суакопмунд в съседна Намибия, където Джоли роди първото си биологично дете Шайло Джоли-Пит. Местната полиция и частни охранители са имали грижата за сигурността и спокойствието на семейството. По-късно Намибия дори предложи гражданство на момиченцето.

Южна Африка се превръща във все по-популярна дестинация за снимане на холивудски филми, благодарение на живописната си природа и относително ниските разходи по продукцията, пише БГНЕС.

Бекъм иска Брад Пит да го претвори във филм

Дейвид Бекъм иска Брад Пит да го претвори във филм за живота му. Бекъм е фен на 49-годишния Брад Бит и смята, че ако някога бъде напра...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес