Благотворителната кауза на Фарел Уилямс

27500
Благотворителната кауза на Фарел Уилямс

 

Фарел Уилямс (Pharrell Williams) направи впечатление с огромната си шапка по време на церемонията по раздаването на наградите Грами.

Дженифър Лоурънс си взима почивка от киното за година

Номинираната за "Оскар" актриса Дженифър Лорънс планира едногодишна почивка, след като през предишните 12 месеца се е снимала в осем фи...

Сега той продава кафявата шапка на дизайнерката Вивиан Уестууд в еВау за 10 500 долара. Средствата от продажбата ще отидат за фондацията на рапъра From One Hand to Another ("От една ръка към друга"). Организацията има за цел да помага на деца "като им дава инструментите и средствата, за да развият уникалния си потенциал".

"Наддавайте за шапката, която отнесе тазгодишните награди Грами и социалните мрежи", се казва в описанието на шапката. Освен голямата шапка, купувачът ще получи и писмо за автентичност.

По време на церемонията за раздаване на наградите Грами американската верига за бързо хранене с подобна шапка в логото си Arby`s писа на Фарел в Туитър: "Хей Фарел, би ли ни върнал шапката". "Хей Arby`s, искате моята шапка? Сега е вашият шанс".

Търгът за шапката ще приключи на 2 март. На 3 март, след 8-годишен застой, Фарел ще пусне в продажба новия си албум G I R L.

Актрисата Шарлот Доусън бе открита мъртва в дома й

Австралийската телевизионна звезда Шарлот Доусън беше намерена мъртъв в апартамента си в Сидни, съобщи BBC, цитирана от БГНЕС. Тялото ...

Източник: БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com