Билет за шоуто на най-горещите мъже Chippendales - най-желаният подарък за 8 март

6549
Билет за шоуто на най-горещите мъже Chippendales - най-желаният подарък за 8 март

Билетът за шоуто на най-горещите мъже в света Chippendales се превърна в най-желания подарък за 8 март тази година от страна на дамската аудитория. Именно заради това множество мъже са решили да зарадват половинките си със скъпоценен пас за събитието, на което легендарните стриптийзьори ще представят шоуто си за първи път в България на 17 април в зала EFE на хотел Маринела.

Освен, че са най-горещите и желани мъже в света, Chippendales продължават да чупят рекорди, които никой друг нe може да надмине. За последните 35 години красавците са изнесли представления пред 100 милиона жени в над 100 държави. Впечатляваща бройка, с която не могат да се похвалят и най-големите музикални звезди!

Масово свалят плакатите на Chippendales от софийските улици

Фенки масово свалят от софийските улици плакатите за първата визита у нас на най-горещите мъже Chippendales, които ще взривят зала EFE ...

За да зарадват дамите от цял свят, известните стриптийзьори са изминали повече от 6,7 милиона километра, а по време представленията са разкъсали над 1,2 милиона ризи. Освен това са носили над 56 000 броя папионки и са били фотографирани от публиката над 70 милиона пъти. Chippendales издават и първия изцяло мъжки календар, насочен към дамската аудитория с продадени над 10 милиона бройки на девет езика.

Преди да пристигнат в София, те ще възпламенят дамската аудитория в най-големите столици на Европа. Легендарните стриптийзьори започват да подлудяват жените в Лос Анджелис през 1979 г. като първата изцяло мъжка трупа. Бързо успяват да се превърнат във феномен, откривайки дори собствен клуб в Ню Йорк. Шоуто им често е определяно като най-доброто забавление за жени, създавано някога.

Chippendales ще представят “Break The Rules” на 17 април (неделя) в зала EFE, хотел Маринела. Начало: 20:00 часа. Билети вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Цени на билетите: от 60 до 80 лв.

Най-горещите мъже в света CHIPPENDALES за първи път в България

Внимание, дами! Най-известната група за мъжки стриптийз в света Chippendales ще посети България за първи път тази пролет, за да предста...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com