ARMIN ONLY INTENSE с официално афтър парти в Ялта

25694
ARMIN ONLY INTENSE с официално афтър парти в Ялта

На 7-ми февруари клуб Yalta става домакин на официалното афтър парти на дългоочакваното и внушително шоу ARMIN ONLY INTESE. Вратите на столичния епицентър за електронни събития у нас ще отворят малко след 02:00 часа, за да посрещне гост-диджея от Великобритания ЕDDIE HALLIWELL.

Огромната чест и отговорност да улови и продължи вълната от наситени музикални емоции след парти-концерта на Armin van Buuren в зала “Арена Армеец“ абсолютно заслужено ще бъде връчена на британската хаус и транс легенда.

Бой Джордж се завръща в Ялта

Един от най-емблематичните артисти за всички времена – легендата BOY GEORGE, пристига в София заедно с диджея и продуцент Marc Ve...

„Без никакво съмнение Eddie Halliwell e герой. Той е изключително популярен и боготворен от много хора диджей“, споделят от DJ Mag за артиста.

„Има много артисти, които свирят по партита. Има и диджеи като Eddie Halliwell, които просто подлудяват публиката. Всеки негов сет, независимо дали е подготвен за малък клуб или голям фестивал, звучи силно и масивно като на закриващо парти за края на света.“, допълват от Mixmag.

Малцина притежават музикалния усет и заложби на Eddiе. Зад пулта той винаги е вдъхновен, екзалтиран и отдаден както на музиката, така и на публиката, която застава пред него. Ето защо можем да бъдем сигурни, че в ранните сутрешни часове на 7-ми февруари Halliwell няма да остави феновете си безучастни към случващото се. Известен с особения подход и прекия контакт, на който той държи с публиката, в ROOM 1 ще преобладава динамично време с леки трусове, предизвикани от учестени танцови вибрации.

За всичко това допринася експериментаторският дух на амбициозния диджей. Съвкупността от качества често се отразяват в уникалните комбинации от транс, техно, хаус и електро елементи, които той прави. Като добавим и новаторския нюх, който позволява на Eddie да играе умело с техниката, можем да кажем, че британеца преминава музикални граници, които малко артисти успяват да достигнат.

DJ Umek: Знаете как да се забавлявате, ще се видим на Solar Christmas

За тазгодишното уникално музикално събитие SOLAR CHRISTMAS 2013 (23 декември зала „Арена Армеец“), организаторите от Yalta ...

Еddie Halliwell се радва на подкрепата и уважението на редица световноизвестни имена като Paul Van Dyk и Tiesto. Достига милиони слушатели благодарение на шоуто си в ефира на BBC Radio ONE, както и в неговото собствено радио FIRE IT UP RADIO.

Билети на цена от 20 лв. за официалното афтър парти с участието на Еddie Halliwell могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim.bg, на входа, както и на белия бар в Yalta клуб.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес