Absolut стартира платформата Absolut Reinvent, която ще преоткрива познати градски пространства чрез различни колаборации между артисти

13256
Absolut стартира платформата Absolut Reinvent, която ще преоткрива познати градски пространства чрез различни колаборации между артисти

В хода на седем събития ще бъдат преобразени нетрадиционни пространства с арт инсталации, които ще създадат общо послание.

Този сезон Absolut стартира новата платформа Absolut Reinvent, която преоткрива градския живот чрез преобразяване на седем изненадващи пространства в колаборация с някои от най-активните български артисти. Серията от седем събития ще вдъхне нов нощен живот на места, които познаваме с тяхната обичайна дневна функция. Чрез поредица от уникални арт проекти, проектирани специално за случая и мястото, постепенно ще бъде изградена арт инсталация с едно финално общо послание, създадено от работите на всички участващи творци.

На 29 октомври ще се случи първото събитие от новата кампания на иновативния глобален бранд, което ще постави началото на пъзела от неочаквани партита. Всяко следващо събитие ще разкрива по една ключова за философията на Absolut Reinvent дума, като цялото послание ще бъде сглобено в края на серията от нестандартни случки.

Absolut - с дизайн на Анди Уорхол

28 години след като Анди Уорхол превърна Absolut в легенда, създавайки оригинална попарт творба, вдъхновена от бутилката, шведският бра...

Следвайки дългогодишната си традиция за колаборации с иновативни артисти, Absolut ше работи с интересни имена от българската сцена за проекта. В духа на Reinvent философията, седемте творчески проекта ще бъдат представени на пространства, които са досега не са били ползвани като парти сцена. Събитията ще включват микс от музика и инсталации, докато накрая съберем всички парчета от пъзела на едно място, за да разкрием общото послание зад цялата Absolut Reinvent философия във финален арт проект.

Вдъхновението за Absolut Reinvent идва от вечния дизайн на иконичната Absolut бутилка, която преоткриваме с обновен дизайн през идния сезон. Концепцията за тазгодишната кампания продължава и мисията на вече реализираните Transform Today проекти за колаборации с артисти, които трансформират себе си и средата, в която живеят и работят.

Всеки желаещ може да присъства на събитията и да се сдобие с покана, като поръча някой от специалните Absolut Reinvent коктейли, които ще се предлагат в мрежа от партньорски заведения във всяка от седмиците преди събитията. Заедно със специалното питие, можете да получите код, с който да се регистрирате онлайн заедно с още двама приятели.

Следете Facebook страницата на Absolut за повече информация и очаквайте скоро повече детайли за първото Absolut Reinvent събитие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com