Звезди от шоубизнеса и спорта подкрепиха инициативата McHappy Day

67494
Звезди от шоубизнеса и спорта подкрепиха инициативата McHappy Day

Известни български музиканти, телевизионни водещи и олимпийски шампиони се събраха за 13-а поредна година, за да подкрепят благотворителната инициатива McHappy Day в "Макдоналдс", в помощ на децата с онкохематологични заболявания в България. Домакини на събитието бяха "Макдоналдс" и Благотворителна фондация за деца "Роналд Макдоналд" - България.

Путин иска руската кухня да пребори "Макдоналдс"

Руската кухня е превъзходна и може да пребори „Макдоналдс", заяви руският президент Владимир Путин на среща със Съвета на законод...

От 17-и до 30-и ноември се провежда активна дарителска кампания за клиентите на "Макдоналдс". Чрез кампанията се даряват по 20 стотинки от стойността на всеки закупен в периода Happy Meal™ в полза на Благотворителна фондация за деца "Роналд Макдоналд" - България, която подкрепя програми, насочени към деца с онкохематологични заболявания в България.

Известните български телевизионни водещи и музиканти Ники Кънчев, Поли Генова, Искра Ангелова, Марта Вачкова, Нора, Ирен Онтева, както и олимпийските ни шампиони и медалисти Таня Богомилова, Румяна Нейкова, Мария Гроздева, Йорданка Благоева, Армен Назарян, Здравка Йорданова, Ваня Гешева и Николина Щерева изразиха своята съпричастност и подкрепа към децата в неравностойно положение, като застанаха зад касите редом с екипа от служители и мениджъри в ресторант "Макдоналдс" на площад "Славейков" в София.

Шведи дразнят гладни норвежци с евтин "Биг Мак"

Находчиви специалисти по маркетинг в Швеция решиха да подразнят гладните норвежци с нестандартен рекламен похват. Те се възползваха от ...

Всеки клиент имаше възможност да си направи селфи със специална McHappy Day усмивка и да подкрепи кампанията, като я сподели във Фейсбук с текст #ДариУсмивка.

Набраните средства по време на благотворителните кампании през изминалите 13 години са дарени на трите специализирани отделения за деца с онкохематологични заболявания в София, Пловдив и Варна и са изразходвани за медицинско оборудване, консумативи, строеж на детски център, ремонтни дейности и благоустрояване.

В Афганистан местен бизнесмен изкопира "Макдоналдс"

Афганистански бизнесмен направи фасадата на своята закусвалня в Кабул по образ и подобие на световноизвестната американска верига зав...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com