Восъчни Бритни Спиърс и Ема Уотсън красят 2 музея

24486
Восъчни Бритни Спиърс и Ема Уотсън красят 2 музея

Восъчните фигури на певицата Бритни Спиърс и актрисата Ема Уотсън са новите попълнениям които ще украсяват музеите на Мадам Тюсо в Ню Йорк и Лондон.

Вчера в музея в Ню Йорк беше показана восъчната Бритни Спиърс, а в същия ден в Лондон беше официално представено и копието на звездата от "Хари Потър".

Бритни Спиърс се показа с новото си гадже

Най-накрая поп принцесата Бритни Спиърс показа публично новия си приятел Дейвид Лукадо. Певицата и новият й кавалер били забелязани, х...

Бритни изглежда доста по-автентична с дълга къдрава коса и сребриста рокля, с която присъства на наградите на MTV през 2008 г.

Това беше една от най-успешните години за певицата, след завръщането й на сцената след няколко години пауза. Бритни не присъства на откриването, а прекара времето в компанията на новия си приятел Дейв Лукадо.

Ема Уотсън се превърна в "Английската роза" на Мадам Тюсо, след като нейна восъчна фигура беше показана в известния музей.

Бритни Спиърс помогна на бездомник

Певицата Бритни Спиърс изтеглила сто долара от банкомат и ги дала на просяк в Лос Анджелис. Изпълнителката щедро помогнала на мъжа, ко...

Звездата се присъедини към редица британски кино икони като Хелън Мирън и Кейт Уинслет. Говорителката на музея Мадам Тюсо Никол Фенър е щастлива, че 22-годишната актриса вече е част от експозицията.

"Ема е идеалното допълнение и ние сме много щастливи да я включим в нашата експозиция с най-известните личности. Тя е истинска английска роза, позната и обичана от милиони почитатели на киното и модата от цял свят. Тя ще се чувства като у дома си сред толкова други бляскави личности и ние знаем, че ще се превърне в огромен хит сред всички наши гости", допълни говорителката.

Копието на Ема е облечено в синята коктейлна рокля с гол гръб, обсипана с мъниста и кристали, която актрисата носи на червения килим на събитие на Ланком в Хонконг през декември 2011 г. Роклята е дело на ливанската модна дизайнерка Ели Сааб. Фигурата е поставена в единия край на канапе, за да могат почитателите да седнат до нея и да си направят снимки.

Скулпторът Алекс Карлисъл създал фигурата на актрисата и е доволен от модела. "Истинското предизвикателство беше да постигна искрата и сходството. Това е прекрасна рокля, но тя показва доста от нейното тяло, което означава, че трябваше да бъдем много точни. Мисля, че уловихме искрата, която тя носи. Тя е много привлекателна и беше истинско удоволствие да направя восъчния й модел", сподели творецът. Всяка восъчна фигура се изработва за около четири месеца и струва около 150 000 паунда.

Брад Пит и Анджелина Джоли се женят в края на май?

Популярните в цял свят американски актьори Брад Пит и Анджелина Джоли ще сключат брак в края на месец май. Това сочат последните клюки ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com