Виктория Джумпарова носи „лош късмет”

40998
Виктория Джумпарова носи „лош късмет”

Тази вечер, ловджийска задруга от 5-ма мъже и една дама ще се прицелват в новото седмично меню на супергероите. Задачата на Марина, Георги, Евгени Иванов, Александър Сано, Костя и Емил Русев ще бъде сложна, а чий мерник е най-точен, предстои да видите от 20.30 ч. по TV7.

След съботните елиминации участниците в Базата останаха десет, а всеки от тях даде своя прогноза за предстоящия победител. „Златната тройка” бе сформирана от Емил Каменов, Евгени Иванов и Георги Стоянов. Монтанският гард бе определен като „Доброто сърце” и въпреки грубиянското си поведение и слабо представяне в битките, очевидно е спечелил симпатиите на своите съотборници. Втори в прогнозната класация е „Мъжът за подражание” – волейболната звезда Евгени. Всички единодушно го провъзгласиха за Капитан на Базата и похвалиха честността, морала и спортния му хъс. Участниците предположиха, че „Умният биткаджия” Георги, притежава най-силните козове да стане победител в Къртицата 2. ММА боецът е най-добре физически подготвения супергерой, който освен това е изключителен стратег.

Валя и Моро влизат пак в Базата

В първия понеделник след Великден, някои от участниците ще бъдат зарадвани със специална визита. Емил Русев, Александър Сано и Георги щ...

В епизода тази вечер ще стане ясно желани гости в Базата ли са ромите Моро и Валя и защо Марина Мицич притеснено ще търси мъжката закрила на охранителя Емо Каменов.

Копието, което Виктория Джумпарова нелогично заби пред Костя по време на елиминациите, ще сложи край на тяхното приятелство. 28-годишният руснак откровено ще й сподели огорчението и яда си от тази нейна постъпка и ще потърси нови стратегически ходове за приобщаване към Групата.

Емил Русев ще сподели челен опит и ще провокира интересен разговор за „лошия късмет”, с който манекенката Виктория орисва всеки около себе си. Доказателствата – всеки, сближил се с Вики в Базата, вече е вън от играта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com