Валя и Моро влизат пак в Базата

31083
Валя и Моро влизат пак в Базата

В първия понеделник след Великден, някои от участниците ще бъдат зарадвани със специална визита. Емил Русев, Александър Сано и Георги ще бъдат щастливите родители, които ще прегърнат децата си за пръв път, откакто преди два месеца влязоха в Базата.

Малката дъщеричка на екоактивиста Емил, съвсем искрено ще помоли супергероите да изгонят татко й, защото вече много й липсва. ММА боецът Георги ще прояви най-нежната си страна, докато рисува с дъщеря си на двора, а Ивайла Бакалова няма да може да спре сълзите си през цялото време. 11-годишната Рая сподели, че няма да успее да се види с майка си по време на Великденските празници и това разби сърцето на Мис България.

Участниците в Къртицата празнуват Великден с децата си

В четвъртък вечер супергероите ще търсят съвършения баланс, за да успеят в деликатната мисия „Топчета”. Две топчета, летва ...

В епизода тази вечер, предстои да видите и най-бързото завръщане на оцелялата след елиминационния тест Бориса. 23-годишната красавица бе посрещната с нескрита радост, а Емил Русев се разплака от умиление.

Изгоненият в събота Борислав сподели, че ако подозирания от него Емил Русев не е Къртицата, то тогава това е Бориса. Боби призна, че най-силния четириъгълник от манипулатори в Базата е изграден от Ивайла, Емо, Бориса и Евгени Иванов - Пушката.

Довечера, Заселниците ще бъдат споходени от още една изненада. Ромското семейство Валя и Моро, които участваха в миналогодишния формат на шоуто, ще гостуват в Базата, а това никак няма да се понрави на ММА героя Георги. Жоро не крие от никого неприязънта си към ромите, а дали внезапната визита ще породи скандали, очаквайте от 20.30 ч. по TV7.

 

Борислав набеден от Бориса за гей

В навечерието на Великден „Страстната седмица” в Къртицата 2 кипи от любовни емоции и страсти. Хубавецът Борислав все по-на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com