Ума Търман с роля в "Нимфоманка"

20487
Ума Търман с роля в "Нимфоманка"

Красивата блондинка, която завладя света с ролята си във филма "Убий Бил", Ума Търман, ще играе в новата лента на датския режисьор Ларс фон Триер - "Нимфоманка".

Предварителните снимки на филма вече започнаха в германския град Кьолн. Засега не е ясно каква е ролята на Търман, звезда от ленти като "Криминале", "Гатака", "Бясното куче и Глория" и др. В главната роля в "Нимфоманка" е френската актриса Шарлот Гинзбург, неизменна участница във филмите на Фон Триер през последните години, като "Антихрист" и "Меланхолия", предаде Контактмюзик.

Ума Търман стана майка за трети път

Холивудската актриса Ума Търман в неделя е родила своето трето дете. Търман е станала майка на дъщеричка, като бащата е швейцарският ...

Най-новият филм на скандалния датчанин, известен с антисемитизма си, въпреки че е евреин, разказва за 50-годишната нимфоманка Джо, която споделя без задръжки пикантни моменти от своя живот. В "Нимфоманка" участват още Шая Лебьоф, Крисчън Слейтър, Уилям Дефоу, Джейми Бели и Кони Нилсен. Говори се, че е предвидена роля и за Никол Кидман, но засега информацията не е потвърдена.

"Нимфоманка" най-вероятно ще излезе по екраните през втората половина на 2013 г. Фон Триер планира да направи два версии - "софт" и откровено порнографска.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес