Участниците в Къртицата празнуват Великден с децата си

42869
Участниците в Къртицата празнуват Великден с децата си

В четвъртък вечер супергероите ще търсят съвършения баланс, за да успеят в деликатната мисия „Топчета”. Две топчета, летва и стъклена кутия ще тестват търпението на участниците, които по двойки ще извършват фини маневри.

Душевният мир ще бъде разрушен още в самото начало на играта, когато Марина Мицич и Боби няма да успеят да се надприказват, а обидите ще завалят щедро в ефир. Модната редакторка с хлабави нерви ще обяви, че от тук нататък всичките й копия на елиминации, ще бъдат забити пред казанлъшкия красавец.

Борислав набеден от Бориса за гей

В навечерието на Великден „Страстната седмица” в Къртицата 2 кипи от любовни емоции и страсти. Хубавецът Борислав все по-на...

Близките отношения между Борислав и Александър Сано ще накарат Участниците да се шегуват със сексуалната ориентация на казанлъшкия мачо. Марина открито ще заяви на Косъма, че Борислав го харесва, а коментарите ще бъдат повече от подигравателни. Въпреки това, Групата ще прояви чувство за хумор и ще изненада плейбоя от Долината розите с импровизирана сватбена церемония. Боби и новата му изгора Виктория Джумпарова ще се „вземат”, макар и на шега, а какви армагани ще получат, ще видите в епизода от 20.30 ч. по TV7.

Великден няма да подмине супергероите, които тази вечер ще покажат какви творчески подходи имат в боядисването на яйцата. Празничната изненада към тях ще са децата им, които ще обитават Базата на Къртицата в неделя. Защо Ивайла Бакалова бе единствената тъжна от тази новина , предстои да разберем.

Шишарките ще бъдат най-новия жокер в играта, а Заселниците ще насочат подозренията си към онези от тях, които обичат природата и планината.

В живото предаване на Къртицата 2 утре, участниците ще играят на казино във ферма за зайци, а зрителите ще дадат своя вот за Къртица.

Четирима супергерои се заклеха в Библията, че не са Къртици

Тази вечер 6-ма супергерои ще държат на мушка седмичния кулинарен улов. В неделя ловната дружинка напусна пределите на Базата и се вклю...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com