Тризначките: Стойка да не се прави на пудра, че ще я свием по македонски

21972
Тризначките: Стойка да не се прави на пудра, че ще я свием по македонски

Тризначките Вяра, Надежда и Любов вдигнаха мерника на съквартирантката Стойка, която влезе в Къщата в новия формат Big Brother All Stars. Пипирудата бе натоварена с първата си мисия – да играе претенциозна кифла, която да лази по нервите на всички с капризите си, предаде БЛИЦ.

Трите сестри от Благоевград обаче не се вързаха на номерата на Стойка и обещаха, че ако продължи да им се прави на "интересна", ще й свият сармите "по македонски".

10 реалити звезди влязоха в Big Brother All Stars

След като реалити шоуто ВИП Брадър спечели вниманието на телевизионните зрители, вече стартира и следващото издание на предаването &nda...

"На нас такива номера не ни минават. Топло ми е – студено ми е, харесва ми – не ми харесва. Голяма е пудра", заяви Надежда.

"Не, не е пудра, защото пудрите имат друг характер”, коригира я Вяра и допълни: "Ние трите като сме в Къщата, коментарите ще са за нас, трите. Извинявам се, но ние сме известни, че сме спечелили БИГ Брадър, а останалите са просто участници”.

Трите сестри не скриха своята симпатия към македонеца Никола Настески. "Добре изглеждащ, добре сложен младеж”, каза Надежда. “И забавен", добави Вяра. "И интелигентен", подчерта Любов.

Тризначките спасиха Нико Тупарев от провал на шоуто

Тризначките Вяра, Надежда и Любов, които преди 5 години спечелиха 200 000 лева от “Биг брадър”, спасиха Нико Тупарев от тот...

В Изповедалнята македонецът си призна, че Надежда му допада особено. "Ке ми биде интересно со нея", пусна въдицата той.

Гласовитата пловдивчанка Сани очевидно също не е равнодушна към комшията: "Ходила съм с малки гаджета. Връзват ми и малки, и големи. За любовта няма граница", подхвърли закачливо Александра.

Редактор: Калина Здравкова

"Биг Брадър" се завръща с цели 2 сезона през есента

Този септември големият маратон ще стартира първо с "ВИП Брадър". Веднага след него, зрителите отново ще "влязат" в къщата, за да ста...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес