Tommy Hilfiger стъпи официално и в България

28906
Tommy Hilfiger стъпи официално и в България

Световноизвестната марка Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corporation, стъпи официално и в България. В рамките само на седмица феновете на качественото, удобно и модно облекло ще може да посетят два магазина, които отварят врати. Те се намират в София. Първият заработи на 27 февруари 2015 г. в The Mall, а вторият ще бъде открит на 5 март 2015 г. в Serdika Center. Двата магазина са най-новото попълнение в постоянно увеличаващото се портфолио на Tommy Hilfiger от локации по целия свят и са собственост на SARKK, ексклузивен вносител на Tommy Hilfigerза Гърция, България, Румъния, Кипър и Македония.

Да облечем за абитуриентския бал в Пловдив

„Да облечем за абитуриентския бал младежите от социалните заведения в Пловдив”- е идеята на  модното благотворително ш...

Магазините ще предлагат най-новата колекция на Tommy Hilfiger - пролет/лято 2015, която включва и мъжки и дамски облекла и аксесоари. И в двете локации специален декор пресъздава характерната за марката колежанска атмосфера, вдъхновена от Източното крайбрежие, а мебелировката е съчетание между традиционно и модерно. Американските антики, винтидж елементите в интериора и подбраните творби отразяват много точно духа на марката – "класически, американски, дързък".

Колекцията пролет/лято 2015 на Tommy Hilfigerе вдъхновена от Средна Америка, където величествени пейзажи се смесват с очарованието на малкия град и образуват най-живописните и интересни места в цялата страна. Това изследване на средната част на Америка води до пълно отдаване на природата, изразено чрез военни и морски детайли и изработка, които са комбинирани с характерния за Tommy Hilfiger колежански стил. Резултатът е цветен, безгрижен и типично американски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com