Сърбия пак се довери на CECA

15020
Сърбия пак се довери на CECA

За радост на всички свои почитатели балканската мега звезда СЕСА, която само след две седмици на 21 август ще изнесе дългоочакваното си шоу в Несебър, отново ще търси таланти и в новия сезон на „Гласът на Сърбия“.

След огромния успех на първия сезон на музикалното риалити, в което певицата бе председател на журито, продуцентите на предаването отново държат именно тя да бъде титуляр на съдиите и в новия предстоящ сезон. С този жест, те ясно подчертават, че благодарение на участието на кралицата на сръбската музика, форматът се е отличил с изключително висок рейтинг и се е радвал на многоброен зрителски интерес.

5-часово шоу за феновете на концерта на СЕСА в Несебър

Близо 5 часово шоу очаква всички присъстващи на концерта на СЕСА в Несебър на 21 август. На сцената на градския стадион в морския курор...

Така всички почитатели на СЕСА отново ще имат уникалната възможност да гледат своята любима изпълнителка на малкия екран. За участието си в новия сезон на „Гласът на Сърбия“, певицата споделя: „В първия сезон имахме удоволствието да срещнем невероятни таланти от всички краища на страната, дори и от България. Да, бях по-строга, но се радвам, че успях да помогна на участниците да разберат как да работят с гласа си и да повярват в своите възможности. Нямам търпение да разбера какво ни предстои във втори сезон.“

Мега концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало: 19:00 ч. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com