Сватбата на Георги Илиев

224018
Сватбата на Георги Илиев

На 8-ми февруари, от 22:30 часа, в “Поверително от NL” една тайна ще бъде разкрита. Една сватба ще се превърне в новина номер едно. Една любов ще бъде възкресена от пепелта!

Само в “Поверително от NL” за първи път ще бъде показано събитието, което събира на едно място героите на едно емблематично време.

Марта Вачкова: Аз нямам проблеми с килограмите си

Тази събота, 1 февруари, „Поверително от NL” прониква зад вечната усмивка на Марта Вачкова, с помощта на близката й пр...

Времето на момчетата, които през деня са усмихнати и приветливи, но когато падне нощта, дори собствените им майки не подозират за делата им. Момчетата, които за едни са „добре облечени бизнесмени”, за други „рекетьори”, а за трети просто „неизбежното явление на прехода”.

През следващите няколко таблоидът ще срещне зрителите с тези герои и ще покаже кадри, които в продължение на 20 години са останали строго засекретени и никога не са били публично достояние. В тях зрителите за първи път в телевизионен ефир, ще видят хора, за които само са чели. Ще чуят гласовете им, ще ги видят в ситуации, за които никой не подозира, ще научат как се раждат най-влиятелните фигури в бизнеса, ще разберат за приятелствата и предателствата между най-важните за онова време фигури.

За пътя, който „босовете” изминават от шушляковите анцузи, през актуалната пясъчна коприна, за да стигнат до върховете на модната индустрия в Лондон, Париж и Милано. Само в „Поверително от NL” в няколко поредни седмици ще бъде разказана една разтърсваща история, която разкрива истинската причина за митичната сватба на Георги Илиев. Защо брат му, Васил Илиев, насърчава сватбата на по-малкия наследник? Каква е била любовта между Жоро и Мая Илиеви? Мая ли е единствената жена, в състояние да укроти опърничавия нрав на Жоро Илиев? И още - за първи път в телевизионен ефир гласовете на Васил и Георги Илиеви.

Само по TV7, истинските лица на Младен Михалев - Маджо, Гриша Ганчев, Фатик, Бай Миле, Стефан Мирославов – Крушата, Поли Пантев, Румен Гайтански – Вълкът, Цветин, Румен Николов - Пашата, Румен Маринов - Нарциса, Злати Златев – Златистия. 8 години след смъртта на страховития бос на ВИС-2, цялата сватба на Георги и Мая Илиеви, както и отговора на фундаменталния въпрос: „Какво се крие зад привидно щастливия повод, събрал супер силите на подземния свят?” - само в „Поверително от NL”, по TV7, точно в 22:30 часа.

Поп-фолк изпълнителят Илиян за бащинството

Тази събота поп-фолк изпълнителят Илиян ще покаже първата снимка на първородния си син пред „Поверително от NL”, 22:30, TV7...

Две легенди – на спорта и на политиката – Нешка Робева и Капка Георгиева, ще застанат пред камерата, за да се върнат в спомените си за Ванга. Пред политика Капка Георгиева, Нешка Робева сподели, че Ванга е предрекла, че мирът идва когато на масата седнат тримата големи от трите града, започващи с буквата „С”. Тя предположи, че единият е София, другият Скопие, но за третия не се нае да прогнозира. Какво бе предсказанието на българската пророчица за най-голямото име в родния спорт? Какво споделяше с най-близкото си обкръжение Ванга, колко често е викала треньора по художествена гимнастика при себе си и кой е заветът, който остава 20 години след смъртта на българския феномен? Тази събота по TV7 точно в 22:30 часа.

В папарашките мрежи на телевизионния таблоид попадат Цеци Красимирова, Гергана, Криско и Дияна Любенова. Кого друг уловиха верните преследвачи и колко добре опазени могат да останат тайните на звездите щом Мис Таен Агент ги притисне до стената?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com