Стил, природа, открито небе, фантазия и … „Събитие по Ваш избор“ от Sofia Ring Mall

30096
Стил, природа, открито небе, фантазия и … „Събитие по Ваш избор“  от Sofia Ring Mall

Стилна и различна гала вечер под звездите организира за свои партньори и специални гости най-новият търговски и развлекателен център в столицата - Sofia Ring Mall, на 7 юли.

Коктейлът под надслов „Събитие по Ваш избор“ събра стотици представители на бизнеса, модните среди и медиите в края на топлия летен ден. Всички те се насладиха на приятна атмосфера на открито, за която допринесоха елегантната и приятна музика на Нов симфоничен оркестър, горещото танго от професионални танцьори и великолепно огнено шоу. Една от атракциите на вечерта беше кулинарната околосветска обиколка, по време на която присъстващите опитаха 7 национални кухни от цял свят.

Музикално вълшебство в София Ринг Мол

Февруари е месецът, в който се отдаваме на любовта и виното. Даваме много повече от себе си и очакваме същото в замяна. София Ринг Мол ...

Гостите на атрактивното събитие бяха приветствани лично от Джон Кустас, президент и генерален директор на Danaos Group – един от инвеститорите на проекта Sofia Ring Mall, от генаралния мениджър на търговския център - Никос Ксеталис, и маркетинг мениджъра Вангелис Христофидис.

Гала вечерта се проведе на Амфитеатъра на Sofia Ring Mall, който е и едно от местата, подходящи за организиране на събития на открито около търговския център. Другите локации за организирането на модерни или традиционни, културни или спортни, лични или фирмени събития са просторните тераси на търговския център, разкриващи живописни гледки към планината, както и вътрешната голяма сцена до магазина на notosgalleries. Местата са подходящи за планиране и провеждане на перфектното събитие според избора на клиента, независимо дали то ще бъде фирмено парти, коктейл, тийм билдинг, културно мероприятие, спортно състезание, концерт, представление или дори сватба.

Освен официалните събития, Sofia Ring Mall ще предлага възможности за организиране и на по-екстремни изживявания. От май търговският център разполага с уникален офроуд терен, вече е готова и фристайл зоната за BMX, а съвсем скоро предстои откриването и на специален скейтборд терен.

250 хиляди души посрещна София Ринг Мол в първите дни на откриването си

Рекорден брой посетители посрещна в първите четири дни на откриването си най-новият мол в столичния град – София Ринг Мол. В пери...

За Sofia Ring Mall:

Sofia Ring Mall е представител на най-модерните търговски центрове от ново поколение и вече е една от предпочитаните шопинг дестинации на столицата. Молът отвори врати в началото на ноември миналата година с 200 магазина и над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар. Sofia Ring Mall привлича посетителите си с мултиплекс кино с 10 VIP зали, най-големия увеселителен център на закрито на над 6 000 кв.м. FUNTASY Ring Park, най-голямата в страната и единствена в София закрита картинг писта с площ 7 500 кв.м. и над 20 завоя, най-големия универсален магазин простиращ се на 6 500 кв.м. notosgalleries, безплатен паркинг с общо 3 500 места, ВИП паркинг със 100 места, безплатен wi-fi, безплатна автобусна линия и още много други. Домашни любимци също са добре дошли в мола, придружавани от стопаните си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com