Сталоун става фитнес инструктор на Бандерас

21570
Сталоун става фитнес инструктор на Бандерас

Силвестър Сталоун стана инструктор по фитнес на колегата си Антонио Бандерас. Двамата са в София за снимките на третата част на екшъна “Непобедимите” и преди ден екранният Зоро разпитал Рамбо какви упражнения да прави и как да се храни, за да влезе във форма.

На снимка, пусната в официалната страница на продукцията в Twitter, се вижда как Бандерас стиска десницата на Слай, впечатлен от мускулите му, пише "Монитор". Хора от екипа на екшъна са изненадани от интереса на Антонио към това как да подобри външния си вид.

Стейтъм се показа по бермуди във Варна

Във втория ден от снимките на "Непобедимите 3" Varnautre.bg улови екшън звездата Джейсън Стейтъм да се разхожда извън снимачната площад...

Ангажираните с проекта „Непобедимите 3” са удивени от издръжливостта на Сталоун. Той изцежда всички и ако не хареса някоя от сцените, държи хората в бойна готовност понякога и по десет часа.

За разлика от екшънгероите красивата половинка от снимачния екип - шампионката по джудо Ронда Руси, успя да си поеме въздух между снимките и да се разходи из Витоша. Младата дама веднага сподели с приятелите си зад Океана колко е удивена от планината край София. „Това е райско място. Трябва да бъде посетено на всяка цена. Енергията, с която човек се зарежда тук, не може да се купи никъде по света”, споделя в Twitter блондинката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com