Сталoун е строг баща

8757
Сталoун е строг баща
Снимка: Getty Images/Guliver

Силвестър Сталоун е строг баща. Самият той споделя, че не позволява на дъщерите си да се виждат с момчета като добавя, че забраната важи докато не станат на 40.

Сталоун, който има три дъщери – София на 18, Систин на 16 и Скарлет на 13, признава, че е разбрал, че не може да бъде приемащ баща щом момчета започнали да търсят най-голямата му дъщеря София.

Силвестър Сталоун се готви за "Рамбо 5"

Американската кинолегенда Силвестър Сталоун се подготвя сериозно за петото продължение на блокбастъра "Рамбо", предаде БТА. Известният...

"Първият път когато момче потърси София беше когато тя беше на 14. Тогава осъзнах, че няма да бъда приемащ баща", споделя Сталоун пред списание ОК!. "Той каза "Къде е София?" и аз казах, че е заминала за Египет и никога няма да се върне", разказва още 67-годишния актьор.

Той дори се е скарал с настоящия приятел на дъщеря си когато се е срещнал с него за първи път. "Здрависахме се и аз казах "Не, трябва да се научиш да се здрависваш по-силно от това, приятелю. И двамата започнахме двубой по стискане на ръце", разказва Сталоун.

Източник: БГНЕС

 

Слай: Да снимаш в България е като в Холивуд

Малко преди да напусне страната ни Силвестър Сталоун успя да сподели впечатленията си. "Да снимаш филм в България, е все едно да снимаш...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com