Сръбската държава подкрепи Zeljko Joksimovic

26862
Сръбската държава подкрепи Zeljko Joksimovic

Най-обичаният и известен сръбски изпълнител Желко Йоксимович получи подкрепата на собствената си държава. Концертът на звездата в София, който ще се състои на 20 март в Зала 1 на НДК, ще се проведе под патронажа на Посолството на Сърбия в България. Очаровани и въодушевени от факта, че най-популярният им и талантлив изпълнител и емблема на балканската музика ще идва в у нас, от Посолството без колебание подкрепиха събитието и пожелаха то да се проведе под тяхната егида. Всепризнатият певец и композитор ще бъде приет лично от Негово превъзходителство г-н Владимир Чургус - посланика на Сърбия в България, който ще бъде и един от специалните гости на концерта на Йоксимович в НДК. Поради огромния интерес към събитието, от кабинета на посланика са заявили голям брой билети за сръбската диаспора у нас. Гостуването на поп изпълнителя, определян като „The Master of The Balkan Ballads“, безспорно се очертава като една от най-значимите културни българо-сръбски инициативи за годината.     

Както вече е известно, Йоксимович ще представи за първи път у нас шоуто „Balkan bazar“ – авторски проект, вдъхновен от магичната сила на балканската музика. Публиката в Зала 1 на НДК ще има възможност да се наслади на един истински музикален шедьовър, в който се преплитат разтърсващи изпълнения, традиционни фолклорни инструменти и балкански емоции.  Ще прозвучат също и най-големите хитове на звездата - "Ljubavi", "Lane moje", "Supermen", "Stihija" и "Nije ljubav stvar".

Zeljko Joksimovic вдигна ръце от българските поп-фолк фурии

Веднага след обявяването на концерта на Желко Йоксимович (Zeljko Joksimovic) в София на 20 март, виртуозът на балканската музика е бил ...

Билети за концерта  на 20 март 2015 могат да бъдат закупени на цени: от 30 до 60 лева в мрежата на Eventim. Начало 20:00 часа.

Повече информация за концерта на Zeljko Joksimovic можете да откриете във facebook на адрес: https://www.facebook.com/ZELJKOJOKSIMOVICinSofia .

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Mail.bg, BLife.bg, Meloman.bg, Dama.bg, VsichkiOferti.bg, Svetsko.bg, Starlette Magazine, радио Беркк-М, радио и ТВ Кракра.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com