Скарлет Йохансон се омъжи

37124
Скарлет Йохансон се омъжи
Снимка: Getty Images/Guliver

Американската актриса Скарлет Йохансон и годеникът й Ромен Дориак са се оженили тайно през октомври, съобщи Франс прес като цитира американски медии. Според сп. "Пийпъл", което цитира кметски служител, русокосата актриса се омъжила на 1 октомври във Филипсбърг, щата Монтана.

Според в. "Ню Йорк пост", който цитира анонимен източник, двамата се оженили в рамките на тайна церемония, защото искали тя да е частна. В началото на септември звездата от филма "Люси" на Люк Бесон дари Ромен Дориак с дъщеричка, кръстена Роуз. Това е първото дете на актрисата, станала известна в целия свят с ролята си във филма "Изгубени в превода" на София Копола.

Пенелопе Крус е най-сексапилната жива жена

Пенелопе Крус е най-сексапилната жива жена в света, според класацията на  сп. "Ескуайър", съобщи  Асошиейтед прес. Крус е 11...

Йохансон се е снимала също във филмите "Мачпойнт" и "Вики Кристина Барселона" на Уди Алън. Според "Пийпъл", слухове, че Скарлет е сключила брак, за пръв път се появили, след като тя била забелязана да носи нещо като сватбен пръстен на инициатива за събиране на средства в полза на пострадалите от урагана Санди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com