Ще видят ли в Англия голата Кейт?

21478
Ще видят ли в Англия голата Кейт?

Най-продаваният британски вестник "Сън" съобщи, че няма да публикува голите снимки на съпругата на принц Уилям Катрин, които се появиха във френското списание "Клоусър".

"Сън няма никакво намерение да нарушава личния живот на кралската двойка", заяви главният редактор на притежавания от Рупърт Мърдок вестник Доминик Мохан.

Той допълни, че снимките на Кейт Мидълтън по време на ваканция в Южна Франция не могат да бъдат сравнявани с тези на голия принц Хари по време на игра на гол билярд в Лас Вегас, които "Сън" публикува.

"Обстоятелствата са много различни с тези, свързани със снимките на принц Хари в Лас Вегас", заяви Мохан. "Принц Хари беше на парти с голяма група непознати, един от които пусна снимка в интернет", уточни той.

Френското списание "Клоусър" публикува снимките на Катрин на корицата си и на няколко вътрешни страници. Главната редакторка на списанието Лоранс Пио защити решението за публикуването на снимките, като заяви, че те никак не са шокиращи. Тя допълни, че снимките са предложени за продажба на медии от цял свят. Нито едно британско издание до момента не беше заявило до момента дали ще купи снимките, а англичаните се питат ще видят ли фотосте въобще в местно издание?

Редактор: Ина Попова

Голи снимки на Кейт "натъжиха" кралската двойка

Британският принц Уилям и съпругата му Кейт се възмутени и "натъжени" от твърденията на френско издание, че ще публикува голи снимки н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com