Шиниъд О`Конър към Сайръс: Не позволявай да те предлагат като проститутка

114372
Шиниъд О`Конър към Сайръс: Не позволявай да те предлагат като проститутка

След като 20-годишната Майли Сайръс заяви пред Rolling Stone, че последният й клип е бил вдъхновен от Nothing Compares 2 U на Шиниъд О`Конър, ирландската певица изпрати отворено писмо до порасналата Хана Монтана.

Загрижена съм, че хората около теб са те накарали да повярваш, че е „готино” да си гола и ближеща чукове в клиповете си. Всъщност ще стъпчеш таланта си, позволявайки си да бъдеш предлагана като проститутка, независимо дали музикалният ти бизнес или самата ти ще бъдеш сутеньора.

Грешно е да изпращаш посланието, че трябва да бъдещ ценена заради сексуалното си поведение, а не заради таланта си. Радвам се да чуя, че съм нещо като ролеви модел за теб, надявайки се, че ще обърнеш внимание на това, което ти казвам.

Музикалната индустрия не дава пет пари за теб, нито за когото и да било от нас, музикантите. Ще те накарат да проституираш заради тях и ще го замаскират умно, че това е нещото, което ТИ искаш. Най-накрая ще свършиш в някоя рехабилитационна клиника, докато те събират слънчев тен на някоя яхта на Антигуа, която са купили от това, че продават твоето тяло, а ти ще се почувстваш много самотна.

Много жени бъркат любовта с похотта. Мъжете около теб, също не се интересуват от теб. Това, че искат да спят с теб, не значи, че се вълнуват от теб наистина. Никой, който го е грижа за теб не би се зарадвал да бъдеш предлагана като проститутка... това включва и теб самата.

Ти трябва да бъдеш защитавана като ценна млада дама от шефовете ти, от теб самата и хората около теб. Живеем в опасен свят.

В момента всички те искат, защото изкарват пари от младостта и красотата ти. Именно младостта ти те правя сляпа за злото в шоубизнеса.

Достатъчно талантлива си! Не им позволявай да те правят на идиот! Казваш, че външният ти вид е повлиян от моя в песента Nothing Compares 2 U. Тогава компанията, с която работех искаше от мен да направя същото, което правиш ти. Радвам се, че по-късно избрах друг път и се отдадох на таланта, а не на визията си.

Нямаше нужда да се отделяш от образа на Хана Монтана. Ти правиш страхотни записи. Независимо дали ти харесва или не, жените в тази индустрия сме пример за подръжание и трябва да внимаваме с посланията, които отправяме.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com