СЕСА се оглежда за по-голям терен за концерта в Несебър

24942
СЕСА се оглежда за по-голям терен за концерта в Несебър

Кралицата на балканската музика CECA беше у нас, за да оглежда подходящи терени в морския ни курорт Несебър.

Според запознати СЕСА обмисля варианта дали да не премести концерта си на 21 август на място с по-голяма площ и капацитет. Оказва се, че основната причина за дилемата на сръбската звезда е, че за по-малко от седмица след обявяването на голямото събитие у нас през лятото, вече има продадени над 3 000 билета. С това темпо на продажбите стадионът в Несебър може да се окаже тесен за внушителния проект, който подготвя певицата.

СЕСА се завръща в България за мега концерт в Несебър през август

Слуховете се оказаха верни! Примата на балканската музика CECA ще се завърне това лято у нас, за да зарадва българските си почитатели с...

По всичко изглежда, че предстоящият концерт на СЕСА у нас, определян като номер 1 за лятото, несъмнено гони по успех най-големите изяви на звездата в Сърбия, а именно тези в Ушче, на последния от които са присъствали повече от 170 000 човека. Затова певицата отделя специално внимание на всеки детайл по организацията му и иска да осигури най-доброто за многобройните си почитатели. 

„Трогната съм от обичта, която получавам от българските фенове. Това ме прави изключително щастлива и ме амбицира да подготвя нещо уникално и специално само за тях.“ - коментира СЕСА.

Мегаконцертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30  до 50 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com